2777
2789

لطفا هرکی دعا کرد برای قبولیم بگه منم واسش دعا کنم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ازمونی؟ اگه دوست داری بگو البته استرس داری؟ امیدوارم موفق شی دعا می کنم

قضاوت عزیزم

وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
انشاالله موفق باشی حمد میخونم.التماس دعا

ممنونم منم برات ایه الکرسی میخونم

ان شالله موفق باشی  توکل کن به خدا به نتیجه هم فکر نکن

خیلی استرس دارم

چرا نخوندی؟ یا خیلی سخته؟

خیلی خوندم ولی حس میکنم چیزی یادم نیس

خیلی خوندم ولی حس میکنم چیزی یادم نیس

اگه خوندی قطعا یادت میاد 

بعدم تسته دیگه وقتی سوال تستیه سر امتحان اونی که به نظرت اشناست رو می زنی

و امکان نداره یادت رفته باشه حالا تشریحی یه کم ممکنه ادم یادش بره

الان اعصاب خودتو خورد نکن پاشو یه کم اب خنک بخور یه اب خنکم به رست و صورت و پات بزن

یه کم کرم مرطوب کننده بزن 

پنجره رو باز کن هوای خنک بیاد

دعایی نمازی تسبیحی چیزی

بعدم دیگه فکر نکن چند تا امتحان از اول زندگیت تا الان دادی؟ فکر کن ...خیلی! اینم مثل اونا می گذره

اگه قبولم نشی قطعا مصلحته که حتما جای دیگه ی زندگیت جبران می شه

اگه خیرت تو این باشه نصیبت می شه

یه حدیثی هم هست که می گه روزی ما در طلب ما از ما بیشتر شتاب داره 

الانم بگیر بخواب قبلشم یه کلیپ طنز نگاه کن لباسات و وسایلت و برای فردا اماده کن 

حتما بخواب و صبحانه ی کامل بخور

مطمینم موفق می شی

اگه خوندی قطعا یادت میاد  بعدم تسته دیگه وقتی سوال تستیه سر امتحان اونی که به نظرت اشناست رو م ...

شنیدی میگن بعضی وقتا فرشته‌ی نجاتی کسی میشی و خبر نداری ؟شما الان برای من حکم فرشته نجاتو داری خیلی حرفات بهم ارامش داد واسم دعا کن

امیدوارم انرژی مثبتی که بهم منتقل کردی برگرده به زندگیت 

شنیدی میگن بعضی وقتا فرشته‌ی نجاتی کسی میشی و خبر نداری ؟شما الان برای من حکم فرشته نجاتو داری خیلی ...

قربونت برم

این قدر از این روزای پر استرس تو زندگیم داشتم و ادم استرسی ای هستم که خیلی خوب درک می کنم الان تو چه شرایطی هستی دوست ندارم تو اون حال باشی 

😍🌺اگه یادت موند و موفق شدی سال دیگه یا چند ماه دیگه نتیجه رو بهم بگو