2777
2789
عنوان

کسی بوده در بزرگسالی ابله مرغون گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 60 پست

بله دخترم دوسه ماه پیش تو پیش دبستانی دراورد. چون شوهرم تو بچگی درنیاورد یه هفته بعدش دراورد. بخدا اینقد اذیت شد تا خدا نکرده ب حد مردن رفته بود اینقد آبله دونه دراورد ک انگار خودش نبود خیلی تغییر کرد خیلی اذیت شد خیلی .. انشالله درنیاری گلم بزرگ سالی بیشتر اذیت میشن

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دخترم دوسه ماه پیش تو پیش دبستانی دراورد. چون شوهرم تو بچگی درنیاورد یه هفته بعدش دراورد. بخدا ا ...

انشالله به خدا اذیت شدن دخترم یه طرف نگرانی واسه خودم هم یه طرف

بعد ببخشید شوهرتون بعداز چندروز مشخص شد

مگه یکی یه بار گرفته باشه دوباره میگیره؟

مرحله دوم زوناست 

وحشتناکه

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
مم نوجوونی خفیف گرفتم.چرا تاپیک آبله مرغون انقد زیاده؟

آبله مرغون یمدته زیاد شده اکثرا بچه‌ها ی اطرافم گرفتن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
انشالله به خدا اذیت شدن دخترم یه طرف نگرانی واسه خودم هم یه طرف بعد ببخشید شوهرتون بعداز چندروز مشخ ...

شوهرم یه هفته بعد دخترم دراورد... ۸روز خونه بود سرکار نرفت روزی دوبار حمام میرفت  سه بار رفت دکتر فقط پماد بهش میدادن خیلی اذیت شد. میگفتیم هیچوقت خوب نمیشه. نزار دخترت بهشون دست بزنه ک جاشون میمونه تا همیشه. دخترم منم خیلی اذیت شده انشالله زود خوب میشه جایی نبرش نزار بدنش گرم باشه همیشه زیر کولر باشه غذا گرم بهش نده مایعات زیاد بهش بده هندوانه اینا بزار یخچال سرد بشه ک بدنشو سرد کنه اگه بدنش گرم باشه خیلی میخاره واذیت میشه

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

من الان درحال حاضر گرفتم ۲۲سالمه

ولی خب میگن برای نوجوون ها و بزرگسال ها دوره‌ش ۱۵۰،۲۰روز طول میکشه

دکترعمومی رفتم امپول زدم و قرص میخوردم و پماد فایده نداشت  روز ب روز داشت زیاد‌تر میشد و خارشش بیشتر 

رفتم دکتر پوست چون حساس بودم ک جاش نمونه و... دکتر گفت هنوز فعال هست هی در میاد اینجور ادامه پیدا کنه بستری میشی

دارو نوشت دقیقا از روز بعدش شروع کرد خشک شدن و خارش نداشتم دیگه و من الان ۵مین روز هست که گرفتم

عرق های طبع سرد هم میخوردم