خوبه که شما مغرور بازی درنمیاری قلق شوهرتو میدونی و به همونم عمل میکنی
اخه شوهرم محبتشو توی رفتارش نشون میده عملگراست آدم کلامی نیست . شوهرم مثال میزنم نمیگه موهات قشنگه ولی موهامو شونه میکنه سشوار میکشه منظورم اینه محبتشون در عمل نشون میده و خیلی خیلی کم حرف میزنه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
میگن نباید آویزون شوهر باشی به نظرت محبت کردن و توجه و قربون صدقه وروی خوش بهتر جواب میده یا کم مح ...
نمیشه گفت کدوم درسته کدوم غلط باید ببینی خصوصیات اخلاقیه طرفت چطوره بعضیها محبت کلامی یا توجه کردن و دوست دارن بعضیهام مثل من درونگران از اینکه همش یکی مدام دورو برشون باشه و هی باهاشون ور بره خوششون نمیاد، مردو زنم نداره به نظرم
[QUOTE=292624282]فکر کنم هردوتون کم سن هستین درسته؟ پسر جوون ها ذوق بیشتری دارن. با اجازه تون هر دو تامون ۳۷ ۰ سال سن داریم 😅😅😅😅 ولی همچنان عاشق همیم و مثل بچه گربه ها لووووس 😊😊😊