2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 3050 بازدید | 25 پست
الله اکبر میگم تاپیکم قفل بود چه ربطی به اینا که میگین داره؟؟

ربط نداره؟ مگه الوعده وفا رو نمیگین؟ مگه نگفتین پول رو برگردونم و اسکرین گذاشتین؟ خب خیلی ها فکر کردن میتونن درخواست کمک کنن تو این مدت با تاپیکهای شما حالا ربط داره یا نه؟ 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ربط نداره؟ مگه الوعده وفا رو نمیگین؟ مگه نگفتین پول رو برگردونم و اسکرین گذاشتین؟ خب خیلی ها فکر کرد ...

بله چون باااارها به من گفتن دروغگو و کلاهبردار من اگه دروغگو و کلاهبردار بودم از صبح تا ظهر الاف بانک نمیشدم که شماره کارت رو دربیارم و پولشو دوبرابر بهش پس بدم هرجا رسیدن گفتن دروغگو و کلاهبردار 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله چون باااارها به من گفتن دروغگو و کلاهبردار من اگه دروغگو و کلاهبردار بودم از صبح تا ظهر الاف بان ...

خب همه دیدن دیگه بازدیدم زیاد خورده بود اصلا هم نباید تاپیک میزدین چون پای کلاهبردار ها رو به سایت باز میکنه

خب همه دیدن دیگه بازدیدم زیاد خورده بود اصلا هم نباید تاپیک میزدین چون پای کلاهبردار ها رو به سایت ب ...

چطور اونا اینهمه گفتن دروغگو و کلاهبردار اشکال نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطور اونا اینهمه گفتن دروغگو و کلاهبردار اشکال نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب بحث رو میخوام دیگه تمام کنین خیلی ها شاکی شدن از بحث شما و اون کاربرا هیچی نگم میخوایین تا کی ادامه بدین؟

خب بحث رو میخوام دیگه تمام کنین خیلی ها شاکی شدن از بحث شما و اون کاربرا هیچی نگم میخوایین تا کی ادا ...

من دلم میخواد شما بگین که پرهام دروغ نیست: اگه واقعا از خدا میترسین بگین که پرهام دروغ نیست 

دروغگو و کلاهبردار یعنی پرهام کلا وجود نداره 😔

من دلم میخواد شما بگین که پرهام دروغ نبود اگه واقعا از خدا میترسین بگین که پرهام دروغ نیست  در ...

پرهام دروغ نیست خود اون کاربرا هم گفتن

پول گرفتن اشتباه بود خودتون میدونین از همون اول من تایید نکردم و تا اخر مخالف هرگونه پول گرفتن و دادن تو سایت بودم

پرهام دروغ نیست خود اون کاربرا هم گفتن پول گرفتن اشتباه بود خودتون میدونین از همون اول من تایید نکر ...

حالا فهمیدم که پس خدا ترس هستین فکر میکردم شما هم....

فقط چرا گفتن دروغگو و کلاهبردار؟؟؟

اینو ازشون بپرسین به من جواب بدین

خصوصی هم بگین اشکال نداره

پرهام دروغ نیست خود اون کاربرا هم گفتن پول گرفتن اشتباه بود خودتون میدونین از همون اول من تایید نکر ...

اصلا ولش کن واگذار هرکس به خودش و وجدان خودش و خدای خودش

همین که شما گفتی پرهام دروغ نیست برای من کافیه

انیجا خیلیها منو دنبال میکنن و تاپیکهای منو میخونن دلم نمیخواست یک درصد شک به وجود پرهام براشون پیش بیاد و فکر کنن اون همه التماس دعاهایی که داشتم و اون همه دعاهایی که میکردن واسه یه داستان سرکاری بود، 😔😔

با اجازه تاپیکم رو قعل میکنم که توش کامنت گذاشته نشه

فقط اینم بگم و برم:

از این به بعد اگه کوچکترین توهینی به من کردن طبق  همون **الوعده وفا** من اسکرین میگیرم شما هم باید دسترسیشون رو ببندین