الله اکبر میگم تاپیکم قفل بود چه ربطی به اینا که میگین داره؟؟
ربط نداره؟ مگه الوعده وفا رو نمیگین؟ مگه نگفتین پول رو برگردونم و اسکرین گذاشتین؟ خب خیلی ها فکر کردن میتونن درخواست کمک کنن تو این مدت با تاپیکهای شما حالا ربط داره یا نه؟
ربط نداره؟ مگه الوعده وفا رو نمیگین؟ مگه نگفتین پول رو برگردونم و اسکرین گذاشتین؟ خب خیلی ها فکر کرد ...
بله چون باااارها به من گفتن دروغگو و کلاهبردار من اگه دروغگو و کلاهبردار بودم از صبح تا ظهر الاف بانک نمیشدم که شماره کارت رو دربیارم و پولشو دوبرابر بهش پس بدم هرجا رسیدن گفتن دروغگو و کلاهبردار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پرهام دروغ نیست خود اون کاربرا هم گفتن پول گرفتن اشتباه بود خودتون میدونین از همون اول من تایید نکر ...
اصلا ولش کن واگذار هرکس به خودش و وجدان خودش و خدای خودش
همین که شما گفتی پرهام دروغ نیست برای من کافیه
انیجا خیلیها منو دنبال میکنن و تاپیکهای منو میخونن دلم نمیخواست یک درصد شک به وجود پرهام براشون پیش بیاد و فکر کنن اون همه التماس دعاهایی که داشتم و اون همه دعاهایی که میکردن واسه یه داستان سرکاری بود، 😔😔