2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

3050 بازدید | 25 پست

@نی_نی_یار_پنج

چرا آنلاین میشی ولی پاسخگو نیستی؟ لطفا تاپیک منو برگردون چون تو شیفت شما بسته شده 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

@نی_نی_یار_پنج‍ ‍

تاپیک من تو شیفت شما با گزارش بسته شده نه سیاسی بوده نه توهین نه جنسی

لطفا رسیدگی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج ‍ 

سلام

بعد از پیام من با اولین تاپیک در این مورد و در مورد پول دادن و برگردوندن و ... هر تاپیک و پستی بذارین دسترسیتون رو میبندم یعنی چی سایت شده دو دسته و همه بهم توهین میکنین منم بیکار نیستم مدام بیام و توضیح بدم سایت شلوغه 

هم دارم به شما میگم هم دوستاتون و هم اون دسته با هر تاپیک برای هم در این مورد دسترسیتون رو میبندم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام بعد از پیام من با اولین تاپیک در این مورد و در مورد پول دادن و برگردوندن و ... هر تاپیک و پستی ...

باشه لطفا تاپیک منو برگردونین چون موردی نداشت 

من کاری به کسی ندارم اونا مدام دارن میگن دروغگو و کلاهبردار 

باشه لطفا تاپیک منو برگردونین چون موردی نداشت  من کاری به کسی ندارم اونا مدام دارن میگن دروغگو ...

موردی نداشت؟ کلی همه به هم توهین کرده بودن و برنمیگردونم در این موردم دیگه تاپیکی نزنین و تو تاپیک ها هم نگین در مورد پول گرفتن پس دادن و این مسائل

موردی نداشت؟ کلی همه به هم توهین کرده بودن و برنمیگردونم در این موردم دیگه تاپیکی نزنین و تو تاپیک ه ...

عزیزم تاپیک یکشنبه رو میگم 

موردی نداشت؟ کلی همه به هم توهین کرده بودن و برنمیگردونم در این موردم دیگه تاپیکی نزنین و تو تاپیک ه ...

من شما رو تگ کرده بودم که اون تاپیک قفل منو برگردونین اونا اومدن به انحراف کشیدن الانم دارم میگم تاپیک قفلم و برگردونین

عزیزم تاپیک یکشنبه رو میگم 

همون رو میگم مثل همین تاپیک همه بهم پریده بودن دیگه فعال نمیشه پستها رو مگه نخونده بودین؟ امروز پستها همش گزارش میخورد خیلی زشت بود این طرز صحبت بحث همه چی رو هم انداخته بودن وسط

همون رو میگم مثل همین تاپیک همه بهم پریده بودن دیگه فعال نمیشه پستها رو مگه نخونده بودین؟ امروز پسته ...

نی نی یار پنج جان میگم تاپیکم که یکشنبه زده بودم و قفل بود رو برگردون یه تاپیک قفل چه پستی داشت که گزارش خورد؟؟؟؟؟؟

مگه با گزارش الکی باید یه  تاپیک قفل بسته بشه؟؟؟

من شما رو تگ کرده بودم که اون تاپیک قفل منو برگردونین اونا اومدن به انحراف کشیدن الانم دارم میگم تاپ ...

مگه در مورد پول نیست؟ نمیشه برگرده لطفا دیگه در مورد پول نزنین هر کس رو لغو میکنیم میرن تماس با ما فقط کاربرای قدیمی میتونن پول بگیرن چون ازاد بوده من زدم

یک قضیه بود تمام شد شما میخواستین همونا که ببینن دیدن دیگه واسه چی برگرده هر کس ببینه فکر کنه تو سایت میتونه پول بگیره؟ این روزها مدام عضو میشن و درخواست پول میکنن از اول نباید تاپیک میزدین کسی بفهمه 

همون رو میگم مثل همین تاپیک همه بهم پریده بودن دیگه فعال نمیشه پستها رو مگه نخونده بودین؟ امروز پسته ...

شما چک کن تاپیک من که قفل هست را میگم برگردون یه تاپیک قفل بود کامنت هم نداشت یکشنبه فکر کنم بود زده بودم اونو میگم برگردون 

مگه در مورد پول نیست؟ نمیشه برگرده لطفا دیگه در مورد پول نزنین هر کس رو لغو میکنیم میرن تماس با ما ف ...

الله اکبر

میگم تاپیکم قفل بود چه ربطی به اینا که میگین داره؟؟