نیکو_۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3962 عنوان بیاین براتون سوره قدر بخونم🥰 121 بازدید | 31 پست سلام خوش اومدین😊شماهم لطفا برای پدرم فاتحه بفرستین ممنونم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ 1402/03/04 | 19:35 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45782 سارا برای عشق خدا پدرتونو بیامرزع گلم چشم ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
یکییی عضویت: 1399/12/16 تعداد پست: 299 خدارحمتشون کنهشما هم دعا کنید ازمون فردای من خوب باشه میشه به یه صلوات مهمونم کنید🥲💚
لواشکی۱۳۶۹ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1251 روحشون شاد🖤 گیانم دخترم❤️ناامید از دَر رحمت بکجا باید رفت؟
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4746 فرستادم عزیزم🖤فقط برا حل شدن مشکلاتم و خریدن ماشین هم برا خودمون هم بابام میخونی❤ کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
مانلیاmanelia عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 4611 روحشون شاد برای حفظ ابروم لطفا دعا کن من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️. متاهل و متعهد 💜 لطفا اقایون درخواست ندن ممنون
نیکو_۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3962 فرزانه برای ازدواجم و سلامتی پدرم خوندم عزیزم😊 از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
پااااتریک_جذااااب عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 928 روحشون شاد .خوندم🤍برای منم دعا کن قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
نیکو_۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3962 سارا برای عشق خدا پدرتونو بیامرزع گلم چشم خوندم عزیزم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
golegermez عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 397 خداوند رحمت کنه🌹میشه لطفا بجای خوندن سوره قدر به تایپیک آخرم سر بزنی💚💚💚خواهشا
نیکو_۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3962 خدارحمتشون کنه شما هم دعا کنید ازمون فردای من خوب باشه خوندممهربونم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
نیکو_۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 3962 روحشون شاد🖤 خوندم عزیزم از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی... 🫂💜 إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ