2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم همینطور...جدیدا خیلی بیشترم شده...من البته آرتروز دارم...خیلی موقع کار و مطالعه تحت فشار بود ...

من خاک بر سر هم تو درس خوندن فشار آوردم هم تو آرایشگری هیشکی هم بهم نگفت که آرتروز میگیری

شما ام آر آی گرفتین چند سالتونه؟کنار اومدین باهاش؟

رفتم دکتر...و گفت که این بلایی که سر گردنت اوردی اصلا توی افراد زیر سی سال رایج نیست و اینا و یه سری توصیه 

دردشم با مسکن کنترل می کنم...آره باهاش کنار اومدم دیگه 

مهم نیس واسم...مهم بود که ازش مراقبت می کردم

رفتم دکتر...و گفت که این بلایی که سر گردنت اوردی اصلا توی افراد زیر سی سال رایج نیست و اینا و یه سری ...

من که بیشتر اوقات درد دارم کدوم قسمتتون بیشتر دردداره من گردن و شونه چپم درد داره  

مال منم همینطور...جدیدا خیلی بیشترم شده...من البته آرتروز دارم...خیلی موقع کار و مطالعه تحت فشار بود ...

سلام وقتتون بخیر شما صدای گردنتون خوب شد؟ گردنتونرو قبل قولنج میشکستین که الان صدا میده؟

توروخدا باهام حرف بزن گردنم خیلی صدا میده

سلاامم‌ 

منم گردنم خیلی درد می‌کنه و همش صدای خورده شیشه میدن و انگار استخون ریز میشکنه‌ توش وقتی گردنمو حرکت میدم😭

شونه و پشت کتف‌ و خود گردنم خیلی درد میکنن..

رفتم ارتوپد گفت هییچیتت نیس

منم که از درد داشتم میمردم رفتم عکس رادیولوژی گرفتم باز بردم پیشش گف هیچیت نیس همه‌چیت سالمه 

بعد دو ماه رفتم ام ار ای گرفتم بازم بردم پیشش گف هیچیت نیست دیسک گردن خفیف داری بهش اهمیتی نده خوب میشی چند تا قرص نوشت پیرخرفت  مداوم قرصارو میخورم هیچ اثری ندارن

من موندمو‌ درد بی‌پایانم..

درسته دیسک دارم اما صدای گردنم از چیه من نفهمیدم هنوز 

رفتم دکتر مغز اعصاب گفت دیسک گردن داری بازم جواب نداد دلیل صدا دادن گردنم رو

بدبختی من هنوز ۱۷ سالمه و کنکوریم‌ امسال:)))

سلاامم‌ منم گردنم خیلی درد می‌کنه و همش صدای خورده شیشه میدن و انگار استخون ریز میشکنه‌ توش وقتی گرد ...

سلام عزیزم خوبی درکت میکنم خیلی سخته ولی چه میشه کردقبلا قولنج گردنت را میشکستی؟اگه شکستی رباط های گردنت شل شده و گردنت ثبات ندارد واسه همین صدا میده ورزش چین تاک را انجام بده و حتما فیزیو تراپی برو که یکم دردش کمتر بشه اگه میخوای دردت کمتر بشه باید عضلات گردنت را قوی کنی انشالله خوب میشی نگران نباش منم فیزیو تراپی رفتم یکم بهتر شدم ولی نه کامل