2777
2789

ما یک گروه دوستانه داریم بهمین طور که داشتیدم حرف میزدیم و اینا راجب مراقبی که سر جلسه امتحان رو به روم نشسته بود صحبت میکردیم

و بعد من حرف یکی از بچه ها رو تایید کردم و گفتم که اره لعنتی صندلیش آورد جلو ما نشست جرئت نمیکردیم تکون بخوریم

و اینم بگم من سر جلسه به جلوییم تقلب میرسونم چون گفته بود شاعرا رو حفظ نکرده 

و بعد یکی از دوستام که دیگه باید بگم دیگه دوستم نیست اومد ریپلای کرد زورت گرفته نتونستی تقلب  کنی و فلان و کمال پرویی معذرت میخوام گفت کو.ن گاشادت رو جمع کن درس بخون

اینم بگم که من درسم خیلی خوبه همه هم میفهمن مثلا نوبت اول معدلم ۱۹.۷۲ شده نمره هام بیشتر از اینه بنا به دلایلی ترم اول اتفاقی برام اوفتاد و کمی نمرم اومد پایین 

و بعدش من گفتم......

هستید بقیش بزارم؟؟؟؟؟ 

اگه هستید بگید

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

بعد بگم من آدم خیلی افسرده و دپرسی هستم از صبح تا حالا این حرف رو زده نتونستم درس بخونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پست دومت موافقم  منم دارم زیاد خرج میکنم  اگ قبول نشم واقعا آدم بی عرضه ای ام🚶🏻‍♀️ ...

امتحان نهایی دارم

بعد بگم من آدم خیلی افسرده و دپرسی هستم از صبح تا حالا این حرف رو زده نتونستم درس بخونم 

وای میفهمم...

منم امسال اینطوری شدم 

زودرنج ب شدت...

ولش کن سرتو گرم کن ی فیلمی ببین بشین سر درس....

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....
با پست دومت موافقم  منم دارم زیاد خرج میکنم  اگ قبول نشم واقعا آدم بی عرضه ای ام🚶🏻‍♀️ ...

واقعا من غیر از اینها مشکلات خیلی زیادی دارم بعد یکی خیلی راحت میاد میگه همچین چیزی رو خیلیییی رو مخمه

واقعا من غیر از اینها مشکلات خیلی زیادی دارم بعد یکی خیلی راحت میاد میگه همچین چیزی رو خیلیییی رو مخ ...

اهااا ایشالله حل بشه 

بعضیا نمیفهمن چی میگن ...

وای میفهمم... منم امسال اینطوری شدم  زودرنج ب شدت... ولش کن سرتو گرم کن ی فیلمی ببین بشین سر ...

ی فیلم رو الان تموم کردم و به شدت حالم خرابه

اومدم کمک کنم کباب شدم 

و هنوز هیچی نخوندم خدا ازش نگذره تا الان همه امتحانام رو ۲۰ دادم و به خاطر یک آدم بی فرهنگ قراره خراب کنم این امتحانم رو 

برعکس این امتحان واقعا سرنوشت سازه برای رشته ی تحصیلیم

ی فیلم رو الان تموم کردم و به شدت حالم خرابه اومدم کمک کنم کباب شدم  و هنوز هیچی نخوندم خدا ا ...

ای وای من ....

واقعا ی حرف میزنن بعضیا خودشون یادشون میره ولی خوره میشه تو جون بقیه...

اهااا ایشالله حل بشه  بعضیا نمیفهمن چی میگن ...

بعد جالب اینجاس همه پشتش در اومدن

و بعد از گروه هم لفت دادم🙂