2777
2789
عنوان

حساسيت شوهرم ب خواهر زاده ٥ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 39 پست
اره منم میام کمکت باهم بزنیمش

شوهره گفته بچه رو میزنه شما کمکش میکنی؟🙄

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ننه باباشم وایسادن تو بزنیش😏

ميگه باباشم ميزنم 😒😒ن ب خاطر تو بخاطر خودم تو اگه حرف من واست مهم بود تو ميزديش قبل من 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
ميگه باباشم ميزنم 😒😒ن ب خاطر تو بخاطر خودم تو اگه حرف من واست مهم بود تو ميزديش قبل من 

با مشاور صحبت کن این اصلا عادی نیستا به مرور بدترم میشه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
با مشاور صحبت کن این اصلا عادی نیستا به مرور بدترم میشه

واقعا هدفم اينه با مشاور حرف بزنم نميدونم چيكار كنم الان ترس اينو دارم ي وقت نزنتش اون فقط ٥ سالشه من نميتونم همسرم و توجيح كنم چطور بچه ٥ ساله رو توجيح كنم 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
واقعا هدفم اينه با مشاور حرف بزنم نميدونم چيكار كنم الان ترس اينو دارم ي وقت نزنتش اون فقط ٥ سالشه م ...

۱۴۸۰ زنگ بزن رایگانه