2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با منه یا شوهرم

411 بازدید | 26 پست

سلام، من تازه زایمان کردم، دوماه نشده هنوز، یه همسایه داریم که از شوهرم مشاوره میگیرن، دو بار هست دعوتش میکنن خونشون، دفعه قبل نگفتن بگو خانمت هم بیاد، یا خانمش بگه توهم بیا پیشمون و... امروز دوباره زنگ زدن بیا خونه ما کار داریم، شوهره به شوهرم گفت خانمتم بیار،شوهرم گفت نه بچه اذیت میکنه، نمیتونه بیاد، خیلی ناراحت شدم، اینم بگم از وقتی شوهرم تنها میره و میاد باهاشون منو میبینن سرد سلام و علیک میکنن، خانمه مثل قبل واینمیسته صحبت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دعوا سر چیه؟

اینکه اونا دعوت نکردن 

یا اینکه شوهرت گفت نمیخواد بیای 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

شاید فکر می کنه شما از مسائل زندگیشونن خبر دارین براش ارتباط گیری سخته

کاری نداره به همسرت بگو ایندفعه اونا بیان خونه ما

منو بچه تنها نباشیم 

یکاری کن اونا بیان با مهربونی با همسرت حرف بزن یا بگو هر دفعه نیاز نیست بری بدونن بچه کوچیک داری منم نیاز به حضورت دارم 

یا شایدم حس می‌کنه زندگیت خیلی خوبه و مشکلات ندارین

با توجه به راهکارهایی که همسرت میده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خودشون باید بفهمن، شوهرمنم شله طرف راحت شده

خودشون شاید متوجه نیستن واقعاً شما حتما با همسرت صحبت کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
شاید فکر می کنه شما از مسائل زندگیشونن خبر دارین براش ارتباط گیری سخته کاری نداره به همسرت بگو ایند ...

ببین بعد ده سال زندگی نمیتونم بگم دست تنهام و میخوام پیشم باشی و... 

مسئله من بی احترامی همسرم هست که جلو دیگران منو به حساب نمیاره، میتونست از من بپرسه میرم یا نه، بعد بگه نمیاد 

جالبه رفته خونشون زنگ زده میگه آقا و خانم فلانی میگن چرا خانمت نیومد، دوست داری پا شو بیا، یعنی یه جوری وانمود میکنه انگار من دوست نداشتم و نرفتم 

ببین بعد ده سال زندگی نمیتونم بگم دست تنهام و میخوام پیشم باشی و...  مسئله من بی احترامی همسرم ...

اتفاقا باید می‌رفتی بعد همونجا میگفتی من نمی‌دونستم همسرم میخواد اینجا بیاد ...

بعدشم همسرت کارش اینه تو محل کارش خب شما نیستی باور کن مردا حتی مشاوراشون هم اشتباه می کنن 

شما باید زرنگتر باشی 

اتفاقا باید می‌رفتی بعد همونجا میگفتی من نمی‌دونستم همسرم میخواد اینجا بیاد ...

این همسایمون سه تا دختر داره، دوتا مجرد یکی نامزد، دفعه قبل یکی از فامیلاشون که سه تا دختر همسن شوهرم دارن و مجردم هستن رو هم دعوت کرده بودن خونشون، شوهرم دو ساعت اونجا بود، بعد منو دو تا بچه بشینیم که شوهرم بره به بهانه مشاوره دو ساعت دوساعت خونه همسایه بشینه منو اذیت میکنه