2777
2789

بچه ها من یه ساله روانن از طرف جاریم و شوهرش اذیت میشم اونا به پسرمم حسودی میکنن برادرشوهرم علنا دعوا انداخت توو خونواده که به پسر من توجه میشه و کسی به دخترای اون توجه نمیکنه! اما اصلا اینطور نیس!! حتی پارسال تولد پسرمو بهم زدن با دعوای مسخرشون. پدرشوهرم عوض اونا از من معذرت خاست منم به شوهرم گفتم فقط بخاطر تو میمونم اینجا( ساختمون‌خونوادگیه)  و باهاشون در ارتباطم چون نمیشه بریم جای دیگه اجاره. امروز جاریم اومده در خونمون به پسرم گفته بیا بالا با دخترم بازی کن پسرمم دوست داشت بره رفت. شوهرم اومده میگه عصر هم ۳ تا دختر اون بیان پایین منم گفتم نمیدونم بعد دعوا شد گفت پسرمون همبازی لازم داره تو بخاطر اومدن بچه ها ناراحتی!! ( هفته پیش بچه های اون خونه ما بودن) باورم نمیشه شوهرم چطور اینهمه اذیت اونارو فراموش میکنه میاد به من همچین حرفی میزنه؟؟ بخدا خسته شدم شما حق رو به من نمیدین؟!؟؟

با پدرمادرش مشکل داری .. بچه ها چ گناهی دارن خب بیان بازی کنن

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من دعواهامونو به بچه ها ربط نمیدم،با خواهرشوهرم بحثمون شد ولی بچه هامون باهم بازی میکردن و میرفتن میومدن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=29257604گفتی نمی7]من با بچه ها کاری ندارم اونه که سر بچه های اونا دعوا میندازه من کجا میگم اونا نیان اینجا[/QUOTE]

خب شوهرت گفت دختر برادرش بیاد تو میگفتی باشه بیان گفتی نمیدونم و بحثتون شد

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

من حق رو به هیچ کسی نمیدم چون نمیدونم تو اون ساختمان چه خبره، فقط ایکاش این رسم غلط زندگی ی مادر شوهر و عروس و جاری تو ی ساختمان برداشته میشد که اینقدر مشکل پیش نیاد. دوست عزیز مهم نیست حق با کیه مهم اینه که این جو بینتون اینقدر مسموم و بد شده که زندگی همه رو بهم ریخته کاش راه حل اساسی برای این مشکلات پیدا میکردین 

من حق رو به هیچ کسی نمیدم چون نمیدونم تو اون ساختمان چه خبره، فقط ایکاش این رسم غلط زندگی ی مادر شوه ...

مادرشوهرم خودش این ساختمون زندگی نمیکنه ما دوتا عروس رو انداختن یجا تازه همه کارای ساختمونم با شوهر منه اونا هیچ کاری نمیکنن ماشینشونم حتی شوهر من میندازه پارکینگ شب ها

مادرشوهرم خودش این ساختمون زندگی نمیکنه ما دوتا عروس رو انداختن یجا تازه همه کارای ساختمون ...

بنظرم حتما با ی مشاور خوب صحیت کن تا مشکلاتتون بین شما و همسرتون حل بشه،مشکل بین شما دونفره و اگه خل بشه مشکلات با خانواده شوهر هم حل میشه