2777
2789
عنوان

هوس شدید شکلات صبحانه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 22 پست
قرص کرومیوم برای چیه؟

کارایی قند خون را بهتر کند و نیاز بیماران را به انسولین کاهش دهد. مصرف  به کاهش 23 درصدی قند خون بعد از غذا کمک می‌کند به همین دلیل مصرف  همراه با غذا روش مفید و خوبی برای کم کردن قند خون می‌باشد. مصرف  نقش مفیدی در سوخت و ساز چربی بدن دارد

توی کلم بروکلی و جگر هم هست ولی من قرصشو گرفتم خیلی هوس شیرینی کنم میخورم

جواب میده

باور کن بهانه نیست من برنجمو که خیلی دوست داشتم کم و حذف کردم ولی نمیدونم اینو چرا نمیشه

لامصب ی مزه هم داره آدم دلش میکشه حتما اینجوری هستی ..ب اراده خودت بر میگرده بازم 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق شیرینی 🥺 بیش از حد عاشق شیرینی ،شیرینی میبینم میخورم مث خر کیف میکنم ، گاهی حتی اگ قرار باشه نخرم میرم ویترین شیرینی فروشی تماشا 🥺، خاک توسرم،🥲

البت پارسال چندماه نخوردم ک باردار شم درواقع رژیم شیرینی گرفتم ، جواب هم داد باردار شدم ولی خب بچم نموند ، منم خر تر از قبل ب شیرینی خوری ادامه میدم 😂، لاغرم منتها شکمم گنده شده کمی🚶

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁