2777
2789
عنوان

بحث علمی بشتابید

124 بازدید | 16 پست

بیاین در مورد زمان حرف بزنیم 

بنظرتون زمان واقعیه ..بعضی فیزیکدانان معتقدند زمان تنها یک توهم است بعضی ها هم سرسختانه معتقدند باید در کیهان چیزی به نام زمان وجود داشته باشد  بنظرم زمان وجود نداره فقط یک قراردادکارامده که بهش عادت کردیم

اشتی فیزیک کوانتوم با نسبیت عام شاید روزی تکلیف ما رو مشخص کنه  

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

بنظرم زمان نسبی هست 

مثلا زمانی که کاری میکنیم و بهمون خوش میگذره زمان زود میگذره 

یا وقتی که منتظریم یا کارای سخت میکنیم زمان دیر میگذره ..

عشق زبانی ست که بی آن نتوان زیست✨WREW                                                                                                                                   
بنظرم زمان نسبی هست  مثلا زمانی که کاری میکنیم و بهمون خوش میگذره زمان زود میگذره  یا وق ...

باردوکس دوقلو هم مثال خوبی برای زمان نسبی هست

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردوکس دوقلو هم مثال خوبی برای زمان نسبی هست

اونو نمیدونم چیه 🤔

اونو نمیدونم چیه 🤔

به ناسازگارری ظاهری در اندازه گیری بازه زمانی بین دو رویداد مشخص از دید دو ناظردر حال حرکت نسبت  به هم می گویند

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

به ناسازگارری ظاهری در اندازه گیری بازه زمانی بین دو رویداد مشخص از دید دو ناظردر حال حرکن نسبت  ...

یه همچین چیزی تو کتاب جهان هولوگرافیک گفته شده بود 

ولی اون برای اثبات هولوگراف و جدا نبودن ماده ها از هم بود 

یه همچین چیزی تو کتاب جهان هولوگرافیک گفته شده بود  ولی اون برای اثبات هولوگراف و جدا نبودن ما ...

ببین فرض میکنم الف و ب دو دوقلوی همسان باشن الف در خانه می ماند و ب با موشک به فشا میرود زمان برای چیزهای در حال حرکت کندتر است بنابراین انکه روی زمین مانده فکر میکند نسبت به جفت فضانورد خود مسن تر است با این حال انکه در موشک است زمین و جفت خود را در حال حرکت می بیند وقتی همدیگر را می بینند به نظر میرسد زمان برای هر ناظر سریع تر بوده

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

ببین فرض میکنم الف و ب دو دوقلوی همسان باشن الف در خانه می ماند و ب با موشک به فشا میرود زمان برای چ ...

جالبه 

یاد فیلم Interstellar افتادم

فیلم قشنگی بود 

به فیزیک کوانتوم و ماورای طبیعه علاقه دارید؟

من کلا عاشق این موضوعاتم    

خیلیم عالی😁

مارول رو دیدید؟

نظریه نسبیت انیشتن هم هست اگه با سرعت نور حرکت کنی زگان متوقف میشه

نظریه زیادی وجود داره مخصوصا تو علم فلسفه که سال هست با فیزیکه در ارتباطه

دنبال زیرخاکیم ...👀👣