2777
2789

یه سری ها بد غذان اما دختر من هرچی بدی با اکراه میخوره ازهمون اولم شرط میکنه ۲تا بخورم بسه ۳تا بسه😑اگه ولش کنم کلا هیچی نمیخوره.از دستش کلافه شدم چیکار کنم؟ تمام مولتی هارو تقریبا دادم

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

اکثر بچه ها همینن عزیزم ...ببین پسر من دو لقمه میخوره میره سراغ بازیش ..ی روز صبح ک صبحانه رو اماده کردم دوتا لقمه کوچولو خورد گفت سیرم ...منم کلی لقمه درست کردم چیدم تو یه بشقاب بزرگ ... گذاشتم روی میز وسط گفتم همینطوری ک با ماشین یا دوچرخه و این چیزا بازی میکنی بیا به خودتم انرژی تزریق کن که قوی تر شی ..چند روز ک تکرار کردم دفعه های بعد خودش اومد مامان بدو صبانه بخوریم من برم بازی... یکساعت طول میکشه ها ولی میخوره کم کم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اکثر بچه ها همینن عزیزم ...ببین پسر من دو لقمه میخوره میره سراغ بازیش ..ی روز صبح ک صبحانه رو اماده ...

عزیزم بچه شما میاد دولقمه میخوره این ب میل خودش هیچی نمیخوره اون دوتا هم از ترس دیگه ۵سالشه رشدشم برا همین قضیه کمه

شرط اول قدم آنست که مجنون باشی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.