2777
2789
عنوان

ادمین

168 بازدید | 16 پست

س. بچه ها یه نفر بهم پیشنهاد کار ادمینی اینستا داده اموزشاشو فرستاده و همون اول کاری گفته شماره کارتتو و شماره خودتو بده. بعد گفت حتما شماره کارت بنام خودت باشه من الان نمیدونم اعتماد کنم بهش یا نه..تو کارتم هم پولی نیس چطور میتونه کلاهبرداری کنه.. راهنمایی کنید☹️

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 

نه بابا همشون کلاهبزداریه

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد نکنید

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

سلام عزیزم من از این کارا سردرمیارم چه پیجیه؟

پیجای مختلفی داره راجب کافه فیلم برداری هاش و تعداد فالوراش هم زیاد نیس کمه مثلا یه پیجش هزار اون یکی پنصد 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
نه بابا همشون کلاهبزداریه

اخه من کارتم پولی نداره میخام بدونم چطور میخاد کلاه برداری کنه 

اعتماد نکنید

نمیدونم یه فرصته میترسم ادم بدی نباشه ☹️

فک نکنم با شماره کارت بتونن کلاه برداری بکنن..

منم همین فکرو میکنم نمیدونم چیکار کنم ☹️

پیجای مختلفی داره راجب کافه فیلم برداری هاش و تعداد فالوراش هم زیاد نیس کمه مثلا یه پیجش هزار اون یک ...

تو کارتت که پول نیس پس بده فکنکنم کلاه برداری باشه فرصتتو از دست نده

تو کارتت که پول نیس پس بده فکنکنم کلاه برداری باشه فرصتتو از دست نده

میتونه بعد از اینکه شروع ب کار کردم بیاد بخاطر کم کاری و ماهرنبودن تو کار ازم شکایت کنه؟ و ی سوال دیگ پیجایی ک فالوراشون کمه ادمین میگیرن واسه پیجشون؟

میتونه بعد از اینکه شروع ب کار کردم بیاد بخاطر کم کاری و ماهرنبودن تو کار ازم شکایت کنه؟ و ی سوال دی ...

نه شکایت مگه الکیه.ولی اره دیدم پیجای معتبر که تازه شروع به کار کردن ادمین گرفتن

نه شکایت مگه الکیه.ولی اره دیدم پیجای معتبر که تازه شروع به کار کردن ادمین گرفتن

مرسی عزیزم 💛 پس بنظرت بهش اعتماد کنم؟ 

اخه من کارتم پولی نداره میخام بدونم چطور میخاد کلاه برداری کنه 

خب شاید بعدا ک پول بیاد توش از کارتت خالی کنن.بنظر من اعتماد نکن

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️