2777
2789

من مجردم و روی باسن و زانوها و تا حدی پشت پام ترک دارم 

کم نیس مخصوصا رو باسنم 

تو دوره بلوغ چاق شدم این جوری شد 

الان همش میترسم از ازدواج ک فردا 

شوهرم واقن بخوره تو ذوقش 

و خوشش نیاد 

شما شوهرتون با ترک هاتون مشکلی ندار ؟

لطفا مجردا نگین ن چیز خاصی نیس 

فقط متاهلا ک با این مسئله روبه رو هستین بگین 

مخصوصا اگ ترک هاتون قبل حاملگی 

و بخاطر چاق و لاغری ایجاد شده 

همسرتون قبولش کرده یا ن ؟

نظرتون برام مهمه 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

منم دارم پوستت روشنه؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خودتو باید بخواد نه بدن تو  

میدونم عزیزم بلاخره مردا عقل شون تو چشمشونه 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من ۱۲ ساله متاهلم و دوتا بچه دارم

واقعااااا ب چشم مردها نمیاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم دارم پوستت روشنه؟! 

گندمی ب شدت تو دید میزنه

مردا اصلا این چیزای رو نمیبنن چه برسه بخوان ایراد بگیرن فقط دخترای مجرد موصوع برای خودشون بزرگ. میکن ...

آخه فرقه بین یک پوست ی دست و این جور🤕

گندمی ب شدت تو دید میزنه

منم گندمی ام منم سر اینک 20 کیلو کم زیاد شدم ترک بر داشت پوستم... ولی باور کن یک بار هم بهم نگفته انگار متوجهش نشده و یا براش مهم نیس... از طرفی اقایون هم ک چاق لاغر بشن دچار ترک پوستی اند 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
من ۱۲ ساله متاهلم و دوتا بچه دارم واقعااااا ب چشم مردها نمیاد

مگ میش؟

آخه تو مجازی پر شده از زن ها با پوست صاف 

و بدن خوب واقن توقع مردام حس میکنم زیاد شده 

یکی این مدلی میخان.

آخه فرقه بین یک پوست ی دست و این جور🤕

مردا اصلا نمیبینن بعدم بدن همممه ترک داره همممه 

الکی ایراد روی خودت نزار

حالا ازدواج میکنی بدن مردا رو هم میبینی ک اصلا تعریفی نیست 

منم گندمی ام منم سر اینک 20 کیلو کم زیاد شدم ترک بر داشت پوستم... ولی باور کن یک بار هم بهم نگفته ان ...

ترک هات زیاده ؟

من این تنها مشکلیه ک دارم اعتماد ب نفس مو آورده پایین🤧

مردا اصلا نمیبینن بعدم بدن همممه ترک داره همممه  الکی ایراد روی خودت نزار حالا ازدواج میکنی ب ...

😂😂

مرسی خیلی روحیه دادی🥲