2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب رفته تو گوشیت چرا؟🤔😐

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بگیر اون قسمت گوشیت که شارژر و متصل میکنی رو با دستمال خشک کن حتما تر شده با چیزی دستت لابد خیسبوده یا گذاشتی در معرض آب بعد شارژر بزن که خراب نشه

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
بگیر اون قسمت گوشیت که شارژر و متصل میکنی رو با دستمال خشک کن حتما تر شده با چیزی دستت لابد خیسبوده ...

مرسی عزیزم 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️

پیدا نکردم کاربریش و 

ولی اسمش مامان فرهانم بود 

همین اسم پسرش 

تازه زایمان کرده بود 

اسمش هم گف سوسنه 

الانم عکسش زدم گوگل مامان فرهان نی نی سایت ک اورد 

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️