2777
2789
عنوان

راننده ها بیان

112 بازدید | 21 پست

سلام من تازه دارم شهری رو میرم جلسه هفتمم ولی دیشب با شوهرم رفتم برا تمرین دست و پاهام ب هم میپیچید یادم میرفت دنده کم کنم با اینکه وقتی با مربیم خیلی خوب همه چیو میتونم کنترل کنم شوهرمم میگه هیچی یاد نگرفتی و هیچی بلد نیستی از دیشب حالم گرفته اس با اینک قبل از این اصلافرمون ننشسته بودم 

کسی بوده مثل من بوده باشه؟؟

چیکار کردین که بهتر شدین؟؟من چیکار کنم با این وضعیت شوهرم میگه افسر صدرصد ردت میکنه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با داداشم نشستم روز آزمون قبلش امتحان  ریدممممم پارک دوبلارو واقعا ریدم  بعد داداشم ...

دیروز با مربی آموزش پارک دوبل داشتم گفت برا بار اول خیلی خوب داری پارک دوبل میزنی 

ولی دیشب توی دور دوفرمون مونده بودم یادم میرفت دنده کم کنم حالم گرفته اس از دیشب

دیروز با مربی آموزش پارک دوبل داشتم گفت برا بار اول خیلی خوب داری پارک دوبل میزنی  ولی دیشب تو ...

چیزای آسون همیشه گیج کنندس 

اینارو بنویس ی جا قبل امتحان های اشکالاتی بخون حفظ شی

آقایون عادتشونه ایرادبگیرن برای منم همین بود میگفت توراننده نمیشی الان من به اون میگم بلدنیستی

گفتم یکم تمرین کنم چون مربی گفت اگر تونستی تمرین کنی خیلی بهتره جدا از کلاسا ولی واقعا ترسیدم توی هر حرکتی هی میگفت مواظب باش ماشین دیوار چاله... بعد از 5 دقیقه پیاده شدم دیگ نتونستم ادامه بدم 

استرس میگیری استرس نداشته باشی همه چی حله

توی کلاسا همش میریم توی ترافیک اصلا استرس نمیگیرم تقریبا هم خوب میتونم ماشینو کنترل کنم ولی دیشب توی خیابون پرنده هم پر نمیزد از دوکیلومتری یه ماشین میومد شوهرم هی میگفت ماشین مواظب باش 

واقعا استرس بدی گرفتم تپش قلب شدید نمیدونم باید چیکار کنم میترسم با افسر هم همینطوری بشم 

این قدر برو آموزشگاه  تا یاد بگیری . دیگه هم پیش شوهرت نشین

هنوز 5 تا جلسه دیگه دارم آموزشی هام تموم شده و دیگ کلاسام تمرینیه ولی میترسم یاد نگیرم یا هم تا افسرو میبینم مث وقتی کنار شوهرمم استرس بگیرم همه چیو خراب کنم

منم ی سری با بابام رفتم تمرین دیگ بار آخرم شد😀اونقدر ک هول میکنن

واقعا آدمو هول میکنن خب لامصب تو خودت 13 ساله راننده حرفه ای هستی حداقل روزانه 14 ساعت رانندگی میکنی مث منی که کل تایم راننده شدنم 14 ساعته😑

اگر میخوای راننده بشی هرگز با شوهرت نشین یبار تنها بری تمام ترست میریزه فقط اولش جای خلوت و کم ترد ...

واقعا فک میکنم ک نمیتونم با اون بشینم دیگه استرس شدید میگیرم 😓

به جای اینکه هواتو داشته باشه بدتر پشتتو خالی میکنه 

استرس و ترس رو از خودت دور کن حتی اگه رفتی شهری کنار دست سرهنگ به هیچ عنوان نترس و استرس نگیر ستاره های شما تو آسمون بیشتر از ستاره های روی دوش سرهنگه