2777
2789
عنوان

موقع کنکور

238 بازدید | 15 پست

باشگا ثبت نام کنم؟  

یکو نیم ساعت هر روز صب 

تعداد رای : 28
نظرسنجی
اره
13
46%
ن
15
53%
شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک روز در هفته باشه 

600 شهریه بدم برا 4 روز در ماه 

خیلی کمه 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
کجایی مگه شهرستان جلسه ای ۵۰ تومنه

جلسه ایی خبر ندارم 

اگ از اینا نباشی ک بعد باشگاه نمیتونن بدرسن برو خیلیم خوبه باعث میشه هیجاناتت تخلیه شه و انرژیای منفی ازت دور شه و استرست کم شه و تفریحم هست 

ولی اگ میبینی بعد باشگاه قبل باشگاه 3 4ساعتت تلف میشه بجای باشگاه تو خونه ورزش کن و برو پیاده روی

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
تجربی هستی‌ ثبت نام نکن

ربطی نداره😐

من تجربیم ورزش حرفه ایم کار میکنم😑

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^
چه باشگاهیه فک کنم طرف داره تیز بازی در میاره

ن شخر ما ارزونش 350 میگیره گرونش 850 

این باشگاهش ن بزرگه ن خیلی کوچیک