2777
2789
عنوان

عروس هلندی

379 بازدید | 56 پست

بابام امروز یه عروس هلندی تو پارک پیا کرده بود اوورد خونه بعد من نیم ساعت پیش رسیدم خونه بهش غذای مرغ عشقامو دادم آبم دادم خورد بعد دیدم خوابش میاد پارچه انداختم رو قفس تا بخوابه نمیدونم دیگه چیکار کنم چطوری بهم عادته کنه و اینا فکر کنم نژادش البینو باشه چون سفیده

نژادش لوتینو هست

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما توی دیوار.شیپور آگهی بزن که این رو پیدا کردی شاید صاحبش پیدا شد. ممکنه برای بچه باشه یک وقت بخاطر گم‌شدن پرنده اش گریه کنه. 

سخنکو هست؟

به نظرتون چند ماهش میتونه باشه؟

شما برو ارزن و تخمه کتان بخر . 

من خیلی چیزا راجب تو می دونم: ۱-یک انسانی👩🏻‍🦰 ۲-داری اینو می خونی 👩🏻 ۳-الان بیداری🙂 ۴-وقتی زبونتو میاری بیرون نمی تونی بگی «ژ» 😋 ۵-الان امتحان کردی 😅 ۷-الان خندیدی😂 ۸-اصلا متوجه نشدی که شماره «۶»رو جا انداختم 🖍 9-رفتی چک کردی ✏️ ۱٠-دوباره خندیدی😅 ۱۱-نفهمیدی یه شماره رو دوبار نوشتم ✌🏻 ۱۲-رفتی چک کردی و پیداش نکردی 🤦🏻‍♀️ ۱۳-دوباره خندیدی😅 ️ ميگم مر30 به زبون رو30 بهش بر30 با كمپر30 آخه نف30 نگي به ک30 منو ميبو30 ؟ اگه نبو30 خيلي لو30 اگه ببو30 خيلي ملو30 حالا ميبو30؟ 😂😂😂😂️ 

اخی🥺 اگه میخای نگه داریش خیلی باید ب تغذیه ش برسی  جوانه گندم خیلی دوسدارن تخم مرغ ابپز هویج رنده شده نخود فرنگی سبزیجات غذای اصلیشونم ک ارزن کتان  ولی اون فقط سیرش میکنع باید طفلی همه چیز بخوره 

براش موز ریز کنید خیلی کوچيک بهش بدید توت فرنگی یک کوچولو بدید بهش  

پیاز سیر کلم به هیچ عنوان ندین که میمیره شکلات و شیرینی اینارو به هیچ عنوان ندید اگه جلو

ش شکلات بیارید میخوره اما میمیره چون براش سم هست.

کلا سفیده پاهاشم صورتی کمرنگه

عکسیو بزار اگه میشه

اخی🥺 اگه میخای نگه داریش خیلی باید ب تغذیه ش برسی  جوانه گندم خیلی دوسدارن تخم مرغ ابپز هویج ر ...

کلا پرنده هارو خیلی دوست دارم ولی خوب میترسم بهم عادت نکنه یا ازم خوشش نیاد از رو دستم که غذا گرفت وقتی بهش غذا دادم چون جای مناسب برا غذا دادن نداشتم مجبور شدم با دست بدم

کلا پرنده هارو خیلی دوست دارم ولی خوب میترسم بهم عادت نکنه یا ازم خوشش نیاد از رو دستم که غذا گرفت و ...

نگران نباش عادت میکنه فقط نترسونش

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤