2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=292909727]سلام  خانومی تا کی ترشح نداشتید توی بارداری ؟  تا کی خشک بودی [/QUOTE

انشالله هرچی خیره واست اتفاق بیافته انشالله اینسری بارداری منم سر بچه اولم همینطور بودم.الانم دومی رو اقدام کردم تنبلی دا زیر نظر دکتر دارو میخورم واسم دعا کنید باردار بشم زود

[QUOTE=292909727]سلام  خانومی تا کی ترشح نداشتید توی بارداری ؟  تا کی خشک بودی [/QUOTE ان ...

ممنونم عزیزم ولی رنگ صورتم نشان از پری میده ،بدنم علائم ندارم ولی صورتم ریخته و منتظرم بشم ، بی بی چکمم منفی شد 

ولی انشاالله به حق آقا امام زمان و حضرت فاطمه زهرا خدا کمکت کنه و انتظار نکشی ، زودی دامنت رو سبز کنه با یک فرزند سالم و صالح و عاقبت به خیر