2777
2789

رفته بودم امتحان نهایی از حوزه اومدم بیرون

بعد چون تعداد بچه ها کمه ده ردیف پست دخترا میشینن پنج ردیف جلو هم پسرا حوزه برای شاخه های نظریه بیشتر پسرا کار و دانشن تو یه حوزه دیگه هستن

بعد امتحان اومدم بیرون رفتم خونمون کلی وقت گذشت بعد حدودا یه ساعت بعد متوحه شدم کارت ملیم نیست برگشتم حوزه از رئیس حوزه کارت رو گرفتم وای بیرون حوزه دخترای ناپخته و نادون 

وایساده بودن با پسرا حرف میزدن بعد یکی از دخترا با یه پسره دعواش شد بلند میگفت غلط کردی یکی دیگه پسرا میگفت آره اون غلط کردا من درست می.....😑

رد شدن من از اونجا پنج دقیقه هم طول نکشید کلی صحنه ناهنجار دیدم پشت دیوار پشت درخت پسر دایی خودم وایساده بود خی از درخت گوجه سلز میکند میداد به دختره دستشونم محکم گرفته بودن

مواظب بچه هاتون باشید نه دخترا نه پسرا تو اون سن خلن دلم واسه پدر مادراشون سوخت😑

بعد چیشد تو حوزه یا دم در حوزه یا تو هر جمله سه تا حوزه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه داره ب گ،و،ه کشیده میشه ولش کن هرغلطی میکنن بکنن بایدنگران بچه های خودمون باشیم

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

من تقریبا هرروز میرم پارک برای پیاده روی

دخترای مقطع راهنمایی با پسرای دبیرستانی داخل پارک تو بغل هم کارایی میکنن که زن و شوهر های ده ساله از اون غلطا نمیکنن

به قول خودشون شاخن

چند روز پیش هم یه دختره دبیرستانی درست جلو در ما اول صبح با یه پسر کم سن و سال داشتن نوک میگرفتن مام از دوربین میدیدیم حالا خوبه طرف کور نیست داره دوربین بالای سرشو میبینه

بی بند و باری که شاخ و دم نداره

یکی نیست بگه هر غلطی میخوای بکنی برو تو خراب شده خودت بکن نه تو ملا عام

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من تقریبا هرروز میرم پارک برای پیاده روی دخترای مقطع راهنمایی با پسرای دبیرستانی داخل پارک تو بغل ه ...

باور کن همینا موفق ترن بخداااا من سال اخرم یکیش داریم تو کلاس پسره رو میاره در مدرسه درسشم از همه بهتره

عدالت نیستتتتت

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

باور کن همینا موفق ترن بخداااا من سال اخرم یکیش داریم تو کلاس پسره رو میاره در مدرسه درسشم از همه به ...

آخه یه بی آبرو درس رو میخواد چکار تهش همون دوستپسرش بگیرتش که دیگه پسره راهشو یادگرفته بهش خیانت میکنه😑

من زیاد بیرون نمیرم اان هنگم

جامعه به گ...ه کشیده شده ولش کن

فقط کافیه یه چیزی بهشون بگی همچین دریده بازی درمیارن که نگم

من یه بار مامانم به یکیشون گفت مگه شماها خانواده ندارید؟ پدر و مادراتون خبر دارن چیکار میکنید؟ دختره اومد مامانمو بزنه 😳 منو میگی؟ روانم بهم ریخت ملت مارو جدا کردن

داخل پارک یه مرده بهم گفت آبجی با اینا دهن به دهن نشید اینا معلوم الحال هستن خودشون میخوان که الان اینجان دیگه

آخه یه بی آبرو درس رو میخواد چکار تهش همون دوستپسرش بگیرتش که دیگه پسره راهشو یادگرفته بهش خیانت میک ...

ن عزیزم تو درسش موفق میشه بارپسره هن ازدواح میکنه خوشبخت ترین میشه هم خاک تو سر من

و عدالت دنیا

اگ بدونی چ کارایی میکنه پنهانی اونوقت نمازم میخونه😂😂تقصبر مردمه ک عادی کردن این کاراو

باور کن همینا موفق ترن بخداااا من سال اخرم یکیش داریم تو کلاس پسره رو میاره در مدرسه درسشم از همه به ...

نه عزیزم خواهرانه بهتون بگم اصلا اینطور نیست

من اتفاقا دلم به حال این آدما میسوزه که خودشونو در اختیار یه نر گذاشتن هر کاری که بخواد باهاشون بکنه

رک بگم من تا الان دوست زیاد داشتم اونم پسر ولی چند سال پیش فهمیدم به درد نمیخوره تهش هیچی نیست بخدا

جامعه به گ...ه کشیده شده ولش کن فقط کافیه یه چیزی بهشون بگی همچین دریده بازی درمیارن که نگم من یه ...

آره بابا یه آدم بی حیا که هیچی واسه از دست دادن نداره هرچی از دهنش دربیاد میگه

نه عزیزم خواهرانه بهتون بگم اصلا اینطور نیست من اتفاقا دلم به حال این آدما میسوزه که خودشونو در اخت ...

این دختری گ من میگم هم درسش خوبه هم رل داره رلش هم فکر کنم میخواد بره خاستگاریش فعلا خانواده دخاره قبول نکردن

باور کن فقط خرابا موفق ترن مطمئن باش

هزارتا لجن کاری کرده با پسره