2777
2789

من خودم برا مادرشوهرم خیلی احترام قاعل هستم و مشکلی باهاش ندارم درضمن خودشم خوبه، اما بعصی پست هارو میخونم واقعا درک نمیکنم چجوری میتونین بگین شوعرش پول خودش بوده خونه خودش بوده😐

واقعا ما زنا دشمن خودمون هسیم 

خانم محترمی که پست میذاری خونه خودش بوده ب قرآن اگه شوهرت همچی کاری بکنه زندش نمیذاری مطمعنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا کلفن و برده شوهرشونن

در عوض شوهر نون شون رو میدن دیگه

چون با این طرز فکر 

فقط همین به ذهنم میرسه

دوستان خیریه محک در حال خرید دوتا دستگاه خیلی ضروری برای کودکان سرطانی هست لطفن اگر میتونید حتی خیلی کم بهش کمک کنید...تو تاپیک هام هست .https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11171557&slug=%D9%BE%D9%88%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D9%88-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D9%85%D8%AD%DA%A9&postId=293720726من یه مادرم..خیلی وقته دیگه همه تصمیمات و انتخابام تحت تاثیر همین مادر بودنه....پس قضاوتم نکن...نظرات من فقط و فقط مختص شخص اسی هست.پس لطفن تو نظر من دخالت نکنید...🙂🙂🙂 همیشه دختر حرف گوش کن خانواده بودن خوب نیست..همیشه حق با پدرو مادر نیست..زندگی متاهلی یادم داد هر چیزی رو همون دفعه اول باید حل کرد..

اگه مادره برای پسرش زحمت کشیده باشه و پول داده باشه برای سرمایه گذاری یا کمک مالی اشکالی نداره پسرش هم جبران کنه با کادو گرفتن، اما اینکه در نبود عروس جشن بگیرن یعنی آدم حسابش نکردن این دور از شخصیت و شعوره

...

مطمئن باش یه دهم این طلا خریدن و رسیدن و تولد گرفتن تو زندگی خودشون اتفاق میوفتاد ، غوغا به پا میکردن ، خودشونو یه لحظه جای زنش نمیذارن 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹

اون خانم کامل حق داشت 

اول اینکه بدون اجازه اون بدون اینکه بگن تو خونش مهمونی گرفتن

دوم اینکه کادو خوبه آدم بگیره برای مادرش خواهرش زنش ولی ن یکی ن دوتا سه تا النگو شصت تومن 

سوم اینکه مشورت نکرد از بابت کادو خریدن یا مهمانی برگزار کردن 

چهارم اینکه خود خانم گفت چقدر برای همسرش زحمت کشیده قناعت کرده یا همسرش برای خودش طلا نخریده یا ظریف خریده 

پنجم هم گفت مثل اینکه بهش زده☹️☹️

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐