2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک

117 بازدید | 35 پست

سلام،پسرم تازگیا۱سال و رد کرده،الان نزدیک یک ماهه ک هیچی هیییچییی نمیخوره،قبلا اشتهاش خیلی خوب بود،هرچی میدادم میخورد،هرچقد میدادم میخورد.

الان فقط غذا رو دیدنی گارد میگیره،به زورم دهنش گذاشتنی،با زبونش میندازه بیرون.

هیچی نمیخوره حتی یه قاشق،

فقطم مریض میشه،شب سالم میخوابه صب بینیش میگیره😑

دیگ کلافه شدم.

کسی راه حلی داره!؟

پسرم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون در میاره؟ و اینکه شیر کم بده بهش دختر منم اینطوری بود سه روز خوب میخورد یه هفته دهنشو قفل میکر ...

شیر هم ندم بازم غذا نمیخوره،گشنه میمونه،

پسرم😍
شايد بخاطر كيپ شدن بيني اش غذا نميخوره ، شربت سيتريزين بده بهش مجاري تنفسيش باز بشه .

بینیش از دیروز گرفته،قبل اونم نمیخوره،

اونقد دارو دادم بهش دیگ خسته شدم از بس ک هی مریض میشه

پسرم😍

بايد ببيني از چه خواكيهايي خوشش مياد 

مثلاً بستني رو همه بچه ها دوست دارن ، يا آب ميوه ، يا سيب زميني سرخكرده ، فعلاً با همينها تغذيه اش كن تا معده اش به نخوردن عادت نكنه .

بايد ببيني از چه خواكيهايي خوشش مياد  مثلاً بستني رو همه بچه ها دوست دارن ، يا آب ميوه ، يا سي ...

فقط مایعات میخوره،آب هویچ و آب اینا میخوره،سیبز زمینی اینا دادنی عوق میکنه حرصم درمیاد😑

غذا هم ک کلا تعطیل

پسرم😍
بینیش از دیروز گرفته،قبل اونم نمیخوره، اونقد دارو دادم بهش دیگ خسته شدم از بس ک هی مریض میشه

الان كه مريضه خوب كم اشتها ميشه 

اگر شير درست داره و ميخوره همونه بهش بده 

شیر هم ندم بازم غذا نمیخوره،گشنه میمونه،

ببین دختر منو بهم گفتن که شیر نده شیرشو کم کن کم کردم حتی شده بود 5 6 ساعت شیر ندادم ولی باز غذا نمیخورد انگار میدونن بالاخره مجبوریم شیرشو بدیم تحمل کن اینجوری پیش برو یا با سرگرمی و بیرون ببرش غذاشو بده تا وقت شیر گرفتنش 

الان كه مريضه خوب كم اشتها ميشه  اگر شير درست داره و ميخوره همونه بهش بده

لاغر میشه اخه،

تحرک زیاد فقط شیر،اونم کامل نمیخوره ک،۳،۴قورت میخوره پامیشه میره.

لاغر میشه و سبک میشه،

ناراحت میشم

پسرم😍
فقط مایعات میخوره،آب هویچ و آب اینا میخوره،سیبز زمینی اینا دادنی عوق میکنه حرصم درمیاد😑 غذا هم ک ک ...

خوبه همونهارو بده 

بعش فشار نيار از غذا زده ميشه 

اگر فرني يا كاچي دوست داره براش درست كن يا سوپ ماهيچه