2777
2789
عنوان

بی اشتهایی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 35 پست
لاغر میشه اخه، تحرک زیاد فقط شیر،اونم کامل نمیخوره ک،۳،۴قورت میخوره پامیشه میره. لاغر میشه و سبک م ...

باشه شير استخوون بنديشو تقويت ميكنه 

كباب دوست داره ؟ يا شيريني خامه اي ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر منو بهم گفتن که شیر نده شیرشو کم کن کم کردم حتی شده بود 5 6 ساعت شیر ندادم ولی باز غذا نمی ...

دقیقا،شیرهم ندادنی عصبی میشه،حرص میخوره،

کلا غذا دیدنی فرار میکنه.

با سرگرمی و خندودن غذا میذارم دهنش،با زبونش میندازه بیرون

پسرم😍

تخم مرغ با كره سرخ كن يا آب پز كن بهش كره بزن بده بخوره 

يا شير موز براش درست كن توش خامه بزن انقدر مقويه كه جاي يه وعده غذا رو ميگيره 

بستني بده بخوره 

نگران نباش 

بعضي روزها بچه ها كمتر غذا ميخورن

كته ماست يا ماست خالي هم بخوره خوبه براش

باشه شير استخوون بنديشو تقويت ميكنه  كباب دوست داره ؟ يا شيريني خامه اي ؟

نمیخوره،دادم بهش،اصلا دهنشو باز نمیکنه،به زور هم دادنی میندازه بیرون،

نمیذاره ک دهنش بمونه طعمشو بچشه ببینه چجوریه،

غذا رو دیدنی هیاهوی پا میکنه،تنشی میشه،به زور هم دهنش گذاشتنی انگار چیه،میندازه بیرون

پسرم😍
چیزای خیلی جامد نمیخوره بخوره،کامل جویدن رو یاد نگرفته هنوز

میدونی چه حرصی میخوری موقعی که واسه یه وعده سه چهار نوع غذا درست میکردم هیچ کدوم کو نمیخورد چقد کفری میشدم ولی اشتباهه حرص نخور. تا کی میخای شیر بدی بهش؟ وزنش چطور؟ 

تخم مرغ با كره سرخ كن يا آب پز كن بهش كره بزن بده بخوره  يا شير موز براش درست كن توش خامه ب ...

دیگ پیر شدم سر غذا خوردنش،بیخیال هم نمیتونم بشم.

ماست خالی رو میخوره دوس دارم،تخم مرغ ک اصلا نمیخوره،موز ک عاااااشق بود،یدونه کاملشو با پدرپسته و گردو و شیره انگور له میکردم میخورد،

الان اونم گارد میگیره

پسرم😍
میدونی چه حرصی میخوری موقعی که واسه یه وعده سه چهار نوع غذا درست میکردم هیچ کدوم کو نمیخورد چقد کفری ...

کزنش از نرمال۲۰۰گرم بیشتر ک اونم کم کم داره چربی سوزی میشه

پسرم😍
چوب شور هم بچه ها دوست دارن  ميتوني مغز بادوم و پسته و گردو رو پودر كني بريزي توي شيرش

جامد نمیتونه بخوره،بیسکوییت میدم دستش،له میکنه،یه کوچولو گاز میزنه اونم یک ساعت دهنش میچرخونه

پسرم😍
من يه وقتهايي سوپ رو با مخلوط كن ميكس ميكردم وقتي ميخابيدن بچه هام با شيشه بهشون ميدادم يواشكي 😃

من بدبختیم اینجاس ک شیشه شیررو هم نمیگیره.از نوزادی نگرف.

سوپ درست میکنم میکس میکنم،سرلاک خریدم،شیرخشک خریدم براش،غذا مخلوط تو آب میپزم میکس میکنم ک بخوره.

اصلا انگار نه انگار

پسرم😍
دیگ پیر شدم سر غذا خوردنش،بیخیال هم نمیتونم بشم. ماست خالی رو میخوره دوس دارم،تخم مرغ ک اصلا نمیخور ...

الان چيزهاي شورو امتحان كن شايد ميلش به شيريني نيست 

اگر وزنش خوبه نگرانش نباش بچه ها بعضي روزها واقعاً بدنشون نياز به غذا نداره و كمتر ميخورن ، اگر هم مريض باشه كلاً بي اشتها ميشه .

الان چيزهاي شورو امتحان كن شايد ميلش به شيريني نيست  اگر وزنش خوبه نگرانش نباش بچه ها بعضي روز ...

نمیدونم ک از دندونشه،یا سرماخوردگی داره،یا واقعا بی اشتها شده.

وقتیم کسی بغل میگیره میگ سبک شده،

دیگ انگار منو دارن با ذوب میکنن،ناراحت میشم

پسرم😍