2777
2789
عنوان

شما با مادرشوهرتون راحتین؟

399 بازدید | 22 پست

منظورم اینه مثلا بیاد چند روز بمونه پیشتون چیکار میکنید

چیا میگید ب هم؟

رابطه ما صمیمی نیست،فقط در حد سلام علیک و احوالپرسی و…

الان قراره فردا بیاد و بمونه یه هفته ده روز

غصم گرفته شوهرم روزا تا ساعت چهار سرکار میره من چیکار کنم پیشش،همدیگه رو نگاه کنیم یعنی؟🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا شما خیلی بسازین بخدا😐

من اگه یه روز بخواد بیاد اعصابم بهم میریزه از بس فضوله

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

نه 

شمارشون رو هم ندارم🫠

اصلا نمیبینمشون 

حتی برای عقدمون هم حضور نداشتن 

برای خواستگاری هم پدر و مادر همسرم نبودن 

بازم بگم؟😂😂

(مادرخوانده همسرم هستن)

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

ما همسایه ایم . 🙂

حواست به خورد و خوراکش باشه بشین باهاش حرف بزن یا اگر حوصله اش سر رفت کلیپی چیزی نشونش بده . معمولا توی تایم صبح دوست داره توی اشپزخونه باشه کارای مربوط به غذا رو انجام بده . هر چقدر میخواد خودشو سرگرم کنه باهاش همراهی کن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

برین پارک قدم بزنین

خرید بریم باهم

کتاب بده بهش بخونه

اگه بافتنی بلدین کاموا بگیرین ببافین

اگه جای زیارتی نزدیکتون هست برین.

منم حرف مشترک خاصی ندارم سرگرمی مشترک ایجاد میکنم مثل اینا که گفتم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نه اصلا راحت نیستم و خوشمم نمیاد بیاد خونم چون وقتی میاد برا اینکه ثابت کن اون باسلیقه اس و من خونه داری بلد نیستم تا برسه میگه پاشو ملافه ها رو بیار بندازیم بشوره کثیفن ، پاشو لحاف تشکتو بیار بشوریم ! پاسو جارو رو بیار جارو کن کثیفه خونه ، یا میگه دستمال بده بکشم رو وسایل چقد خاکن  ! حالا کاملا تمیزهم باشه همین کارا رو میگه ها 

نه  شمارشون رو هم ندارم🫠 اصلا نمیبینمشون  حتی برای عقدمون هم حضور نداشتن  برای خ ...

وا یعنی چی؟ اونوقت خانواده شما چطوری قبول کردن؟

دوستان لطفا برای سلامتی خواهرم یه صلوات مهمونم کنید  

صب تا ظهر بخوابین،بعد برو تو آشپزخونه،تی وی روشن کن فیلم دانلود کن بذار ببینه،بزو دوش بگیر یه کم لفتش بده،باهم برین بازار،کلا همش خودتو و اونو مشغول کن فرصت پیش نیاد حرف بزنین

هرچی کمتر همصحبت بشین به نفعته

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست