2777
2789

اره خیلی اصلا ریشه بیشتر مشکلات پوله

حتی پول باشه هیچوقت یه زن نمیمونه خیانت یا بدی ها شوهر تحمل کنه

هرچی سرم اومده از بی پولیه

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
شوهر منم همین همینجوره. امروزم بهم گفت تو همیشه چونه پول میزنی بدجور دلم شکست درصورتی که پول داشت

والا شوهر منم اینطور بود. همش محتاج بودم. اون هم داشت و نمیداد.

برای من یه گوشی موبایل خرید با کلی منت که کادوی تولدت و عروسیمونه.

دو ماه بعد بهترشو برای مادرش خرید، باز دو ماه بعدش هم برای زن داداشش خرید. ولی منو حرص میداد و برای خرج لباس و اینا میگفت ندارم.

تا اینکه خودم شاغل شدم راحت شدم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعضیا خسیسن باید عادتشون بدی چون زورشون میاد پول بدن

من بعداز یک ماه ازشوهرم خرجی خودمو بچمو خواستم چون میدونستم این ماه پول خوب اومده دستش یکم بیشتر گفتم اما برگشت گفت فقط چنه پولو میزنی انقدر دلم شکست چه جوابی باید بهش میدادم بنظرت؟

خوشبحالت. منکه نمیذاره برم سرکار

محلش نذار.

بکوب بخون برا آزمون استخدامی.

وقتی قبول بشی مخالفت نمیکنه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
من بعداز یک ماه ازشوهرم خرجی خودمو بچمو خواستم چون میدونستم این ماه پول خوب اومده دستش یکم بیشتر گفت ...

خب بهش میگفتی خودت پول بده تا من اصلا حرف پول نزنم موقعی که نمیدی منم مجبورم چونه بزنم دعوا راه بندازم

پارسال قبول شدم مصاحبه رد شدم جای تک ظرفیتی

بازم شرکت کن. کوتاه نیا.

تا لحظه آخر تلاش کن

هعییی خواهر برام دعاکن. باورکن اشکام بند نمیاد بدجوری دلم شکسته

الهی به حق دل شکسته ات خدا خودش پاداش زحماتت رو به بهترین شکل و از جایی که فکرشو نمیکنی بهت بده عزیزم.

من خودمم خیلی آزمون استخدامی رو رد شدم ولی بالاخره بعد از ۷ سال قبول شدم. 

تا حالا سر پول بحث نکردیم

خودم سر کار میرم خدا رو شکر .

تمام بحث های ما سر خانواده اش بوده ولله

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
سلامت باشی عزیزم. دبیری قبول شدی یا اموزگاری؟ 

دبیری

دبیر چی گلم؟ من رشتم زبانه امسالم منابع رو عوض کردن فقط عمومیا خوندم منتظردفترچه هسم

ریاضی عزیزم.

خب تخصصی هم بخون دیگه. تخصصی ها تغییر نکرده.

فقط عمومی یه مقدار تغییر کرده و یه چیزایی به اسم اختصاصی اومده