2777
2789

نمیشه یذره از چیزایی که یاد گرفتی و فکر می کنی مهمه به منم بگی؟ خودتم بهتر یاد میگیری

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوالاتون چونکه بارم های پایینی دارن خیلی خوبن

بیشترین بارمتون0/75

پس بادقت 

شاید چون ارزشش رفته بالا با سوالاتیکه صورتشون متفاوته رو به رو بشین ولی استرس نگیرین

توکل به خدا

انشالله که بهترین خودت رو بزاری برای امتحان و نمره خوبی کسب کنی❤

نمیشه یذره از چیزایی که یاد گرفتی و فکر می کنی مهمه به منم بگی؟ خودتم بهتر یاد میگیری

اول از ایهام برات شروع میکنم

چو عشقی که بنیاد آن بر هواست
چنین فتنه انگیز و فرمانرواست

به این بیت توجه کن البته باید کلمات ایهام زا رو بلد باشی بعضیاشون رو خودت هم میتونی حدس بزنی 

کی ایهام داریم؟ 

خب در بیت اول هوا اومده هوا هم به معنی باد هست هم به معنی هوا و هوس ما میام باد و هوس رو به جای هوا جایگزین میکنیم خودتم الان که داری میخونی جایگزین کن

چو عشقی که بنیاد آن در باد است (کنایه از بیهوده بودن ) خب اینجا معنی میده و به جملمون میخوره بعدی رو امتحان میکنیم

چو عشقی که بنیاد آن در هوس است خب اینجا بازم معنی میده پس هوا در این بیت ایهام داره چون هم باد رو میشه به جای هوا گذاشت و هم هوس رو.