2777
2789
عنوان

خانم های شاغل به لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 29 پست
من خانه دارم ولی گاهی حسرت میخورم که چرا شاغل نشدم ولی میبینم تواناییشو ندارم هم کار بیرون هم خونه ه ...

اگه واقعا شوهرت خرجتو میده و وضع تون خوبه بهترین کار رو کردی شاغل نیستی. من مجبور شدم برم سرکار. چون شوهرم پول نداشت خرج یه رنگ مو بده. یا دوسال یه بار یه مانتو ....

برا خیلی چیزها لنگ میموندیم.

مثلا الان سه ساله چندتا وسیله خونه ام خراب شده اصلا پول نمی‌ده. میگه نمیرسونم. یه کمم براش مهم نیست. دیگه مجبور شدم برم سرکار. کار بیرون با بچه داری و کارهای خونه  خیییییلی سخته خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا شوهرت خرجتو میده و وضع تون خوبه بهترین کار رو کردی شاغل نیستی. من مجبور شدم برم سرکار. چون ...

وضعمون معمولی خداروشکرلنگ نیستیم ،اره بابچه وکاربیرون خیلی سخته ،انشاالاه شماهم وضعتون روبه راه میشه وسختی نمیکشید 

بهترین راه برای شما اینه که همون روز که حقوقتو واریز کردن مستقیم بری طلافروشی. اینجوری پولی نمیمونه ...

دلم نیومد . گفتم بذار چندماه اول چاله و چوله ای که چندین ساله خالی مونده رو پر کنم. مثلا مبل تلویزیون ماکروفر خراب شده . درست کردنشون بالا ده میلیون هزینه میشه. 

یا خیلی چیزهای دیگه دلم میخواست گفتم اول کاری بذار بخرم . اما چاله ها پر شدن حتماااا میرم طلا میخرم . بهش هم اول گفتم. ولی دلم میخواست اینطوری نباشه. اینقدر رو مخ. آخه من که دارم خرج میکنم. حتی با اینکه بهش گفته بودم برا خورد و خوراک خرج نکنم. اما باز کلی خرید کردم. ولی نمی‌بینه . میگه مثلا نصف حقوقت رو یهو برا من واریز کن. اینطوری به چشمش میاد . که منم اصلا این کار رو نمیکنم. چون می‌دونم ولخرج می‌ره همه یهو چیزهای غیر واجب میخره

من واقعا نمی‌رسم چون بچه قد و نیم قد دارم . تازه هم زایمان کردم.  شوهرم ولخرج یه کم. یعنی یه م ...

همسر من ولخرج نیست . سرمایه گذاری میکنه . اما وقت نمیکنه حساب کتاب کنه و منم این کار رو دوس دارم 😁 واسه همین به این بهانه پس انداز و کل ورودی و خروجی درآمد و خونه رو خودم انجام میدم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قسط نده دوست منم قسطا شوهرشو میده یک ریالی پس اندازم نداره کلی بهش حرف زدم 

نه قسط نمی‌دم اصلا. چون حقوق منو دیر دادن . مجبور شدم از خواهرهام قرص کنم. 

هر چند همون پولهای قرضی هم برا خونه و بچه ها هزینه کردم. اما گفتم بذار کمک بشه اول کاری قرض خواهرهامو دادم . چون میدونستم اگه به خودش بود خورد خورد میخواست بده تا آخر سال طولش بده

همسر من ولخرج نیست . سرمایه گذاری میکنه . اما وقت نمیکنه حساب کتاب کنه و منم این کار رو دوس دارم 😁 ...

خیلب عالیه آفرین. حالا من حسابداریم ضعیفه. خودش حسابداری بلده بخاطر همین میگه بده به من . منم نمی‌دم چون ولخرجه

من دوست داشتم پولها دستم باشه ولی اون نمی‌ده 

از اول عادتش ندادی . من از اول گفتم مسائل مالی با منه . البته فکر نکن کار راحتیه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خیلب عالیه آفرین. حالا من حسابداریم ضعیفه. خودش حسابداری بلده بخاطر همین میگه بده به من . منم نمی‌دم ...

یه کلاس حسابداری برو . اینجوری نمیتونه زیرآبی هم بره 

از اول عادتش ندادی . من از اول گفتم مسائل مالی با منه . البته فکر نکن کار راحتیه 

آره کار راحتی نیست. بعد من خودم خیییلی اقتصادی خرج میکنم. اونم به نسبت برادرهاش اقتصادی هستش. ولی سلیقه هامون تو اولویت ها فرق می‌کنه. بعد هم حال و حوصله نق زدن هاشو نداشتم بعد هم مدلش اینطوریه میگه پولها رو میگیری پس خریدها هم با خودت. تنبل طور میخواد همه چی رو از سرش باز کنه. یا میگه اگه من رفتم خرید نگو این چیه خریدی و ...

می‌دونی وضع باباش خوب بوده. خودش الان یه معلم ساده است. بعد می‌ره بازار وخرجی می‌کنه . کلی طول کشید تا عادتش دادم درست خرید کنه. کم خرید کنه. 

استارترجان شما قبل ازاستخدام شدن دراموزش پرورش سابقه حق التدریسی یانهضت یا خریدخدماتی داشتین؟اخه من همش فک میکنم حتما یابایدخانواده شهیدوجانبازباشی یاسابقه تدریس دراموزش پرورش ازقبل داشته باشی😔خیلی انگیزه ام میادپایین برای اینکه دوباره برم یه لیسانس دیگه بگیرم برای استخدامی اپ،اخه این رشته لیسانسم اپ جذب نداره لعنتی

استارترجان شما قبل ازاستخدام شدن دراموزش پرورش سابقه حق التدریسی یانهضت یا خریدخدماتی داشتین؟اخه من ...

نه من هیچ کدوم رو نداشتم. فقط لیسانس مرتبط داشتم عزیزم. درس خواندن هم برام سخت بود امام چون خیلی علاقه داشتم حسابی درس خواندم.

خیلی ها مثل من نه سهمیه داشتن و نه سابقه تدریس . فقط مدرک لیسانس داشتن. البته این کال پارسال بود. که سابقه تدریس جز شرایط پذیرش نبود 

اما امسال کار رو راحت تر کردن و خیلی ها بدون مدرک مرتبط فقط با دو سال سابقه تدریس شرکت کردن.

رشته شما چی هستش؟

اگر مطمین هستید رشته تون مرتبط نیست . به جای گرفتن مدرک مرتبط بهتره برید مدرسه غیرانتفاعی یا مهدکودک معتبر و مرتبط با آ.پ . دوسال اونجا کار کنید و سابقه کار ببرید. البته اگه تا دوسال آینده این شرط همچنان پا بر جا باشه. حتی اگه شده رایگان و یا با حقوق اندک براشون کار کنید می ارزه. تا اینکه بخواهید کنکور بدید و لیسانس بگیرید. بعد اون مجدد بخواید آزمون استخدامی شرکت کنید 

البته این راه رو خودم رفتم . چون رشته اولم نامرتبط بود. اما اگه زمان من این شرط بود به جای لیسانس جدید میرفتم درس میدادم