2777
2789
عنوان

فوت و فن شیرینی پنجره ای

5577 بازدید | 10 پست

خانمهای گل . کسی بلده شیرینی پنجره ای درست کنه؟

من خیلی این شیرینی رو دوست دارم. اما هرکاری میکنم مواد به قالب میچسبه و تو روغن باز نمیشه چیکار کنم؟ 

قالب هامو عوض کردم نشد

موادش رو طبق چندتا دستور تو نت و اینستا و... انجام دادم باز نشد

چیکار کنم؟ میشه تجربیاتتون رو بگید ممنونم

اول باید قالبتو بزنی تو روغن داغ داغ بعد بزنی تو مواد تا لبه قالبت ینی کامل قالبت تو مواد غوطه ور نشه فقط تا لبه هرسری همینکارو بکن تو روغن داغ بعد مواد بعد دوباره روغن

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عصری درست کردما اصلا نچسبید موادت خیلی سفته؟ 

نه . اصلا سفت نیست. تازه احساس کردم شاید شل بوده. برا بار چندمه. خراب میشه. نمی‌دونم چیکار کنم. تو دوران مجردی یا اوایل ازدواج درست میکردم خیلی خوب میشد. ولی الان چندساله خراب میشه.

میشه لطف کنید دستور مواد و فوت و فنی که بلدید رو بهم بگید. خواهش میکنم

اول باید قالبتو بزنی تو روغن داغ داغ بعد بزنی تو مواد تا لبه قالبت ینی کامل قالبت تو مواد غوطه ور نش ...

دقیقا همین کار رو میکنم . اصلا نمیذارم مواد بیاد روی قالب و نمیذارم قالب کاملا بره داخل مواد. اما بازم میچسبه. حتی با چنگال و قاشق آروم هم تلاش میکنم مواد رو جدا کنم وقتی تو روغن شکل گرفته باز نمیشه

همون موقع ک تو روغن میزاری باید ی تکونش هم بدی ک روغن اضافیش دربیاد بزنی تو مواد و بعدم تو روغن و دوباره ی تکون بدی ک مواد جدا شه همین.نمیدونم چرا میچسبه

من عاشق نون پنجره ایم وای میمیرم براش😍ولی خیلی زحمته خودم درست نمیکنم میخرم همیشه

...

همون موقع ک تو روغن میزاری باید ی تکونش هم بدی ک روغن اضافیش دربیاد بزنی تو مواد و بعدم تو روغ ...

دقیقا همین کارهایی که گفتی رو انجام میدم باااز می‌چسبه  کلافه شدم . منم خیلی دوست دارم. بخورش زیاده . ب وام از بیرون بگیرم حداقل ۲۰۰ پیاده میشم

دقیقا همین کارهایی که گفتی رو انجام میدم باااز می‌چسبه    کلافه شدم . منم خیلی دوست دارم. ...

نه اتفاقا خیلی ارزونه من ی پلاستیک پر میگیرم  میشه ۴۰تا۵۰از اون پلاستیک دسته دارا

...