2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

47 بازدید | 8 پست

خانما من خاهرزادم خیلی لجبازه ـبردنش  سنجش کلاس اول حواب هیچ سوال نداده فقط بازیگوشی کرده ردش کردن . همه چی بلده فقط جلو اونا نمیگه چیکار کنیم خاهرم اونقدر گریه میکنه ـاگه  سالمه سالم هس  میگن  تمرمز نداره بره مدرسه  استثنایی .خودمون  تو خونه میپرسیم همه رو جواب میدع

مگه امادگی نبردید

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دیگه سنجش ببرید ولی قبلش خوب باهش حرف بزنید و امادش کنید

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

فکر نکنم قبول کنن اخه بچه تو کلاس هم باید خودشو نشون بده یه مشاوره ببرید