2777
2789
عنوان

من یمدته هیچی خوشحالم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سال پیش که اون اتفاقا افتاد تو کشور بیشتر اینجوری شدم

نه عزیزم من خیلی وقته دو سه سالی میشه قبلا همه منو با قهقه هام میشناختن الآن دنبال فرصتم تنها باشم و گریه کنم نمیدونم چه مرگمه😞😞

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

نه عزیزم من خیلی وقته دو سه سالی میشه قبلا همه منو با قهقه هام میشناختن الآن دنبال فرصتم تنها باشم و ...

منم یه چندسالی هست اینجوری شدم 

با آدم قدیم ۱۸۰ درجه فرق کردم 

منم دوست دارم تنها باشم آهنگ گوش بدم 

از همه چیز دور باشم

یعنی قصد ازدواج هم ندارین؟ببینین سنتون که بیشتر بشه مجبورین ازدواج کنین تنهایی تو سن بالاتر سخته،

همه میگن سخت بله ولی چاره چیه دختر مردم بدبخت به چه قیمتی 

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
میترسین نتونین تامینش کنین؟آدم با انصافی معلوم میشین امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیفته

خیلی ممنون از شما 

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
منم یه چندسالی هست اینجوری شدم  با آدم قدیم ۱۸۰ درجه فرق کردم  منم دوست دارم تنها باشم آ ...

فک کنم همگی افسرده شدیم 😞

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭