2777
2789
عنوان

ثبت نام خودرو

100 بازدید | 3 پست

کسی امروز تونست برا سایپا ثبت نام کنه.؟

چکار باید بکنم؟حسابمو وکالتی کردم

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘

استارتر عزیز میشه بگی شرایط ثبت نام برای خودرو چه جوریه 

چقدر پول باید بدیم؟؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیز میشه بگی شرایط ثبت نام برای خودرو چه جوریه  چقدر پول باید بدیم؟؟

صدتومن تو حساب مسدود شد دیگه وقت وکالتی کردن تموم شده

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘