2777
2789
عنوان

۲۰ روز بعد سقط

230 بازدید | 18 پست

کسی راه حلی داره؟روزامو بسختی شب میکنم شوهر بنده خدامم دیگه خسته شد از بس بهم دلداری میده 

دست خودم نیس تایه بچه میبینم گریم میگیره بخدا حسود نیستم ولی نمیدونم چرا زنای حاملرو میبینم دلم میریزه 

اخه من خیلی سخت بدستش اورده بودم و خیلی راحتتوپنج ماهگی از دستش دادم 

چیکار کنم یکم حالم خوبشه؟کار هروزم فقط گریس

شبام میخوابم به امید اینکه شابد تو خوابم ببینمش😔

عزیزم🥲زمان میبره کنار بیای منم بچم سقط شد تو شش هفنه بعد یکسال هنو یادش میوفتم گریه میکنم 

ولی خب خاست خداس سعی کن خودتو جمع جور کنی و چیزای مقوی بخوری چندماه دیگ اقدام کن

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥲زمان میبره کنار بیای منم بچم سقط شد تو شش هفنه بعد یکسال هنو یادش میوفتم گریه میکنم  ول ...

برامن تو پنج ماه بود تازه داشتم تکوناشو حس میکردم نابود شدم😔

برامن تو پنج ماه بود تازه داشتم تکوناشو حس میکردم نابود شدم😔

بمیرم عزیزدلم میفهممت ولی خب مگ میشه با خاست خدا جنگید فکر کن بچت میشد یه جوون اون موقع از دستش میدادی مطمعن باش خیلی داغون میشدی 

داییم ی نصیحت بهم کرد گفت اگ یه غمی داری تو دلت اگ میتونی ک اوضاع رو عوض کن اگه نه باهاش کنار بیا 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
 بمیرم عزیزدلم میفهممت ولی خب مگ میشه با خاست خدا جنگید فکر کن بچت میشد یه جوون اون موقع از دست ...

ن اگه میشد که این اتفاقا نمیفتاد میدونی کجاش سخته اینکه عقلم قبول میکنه رفتنشو ولی دلم نه میدونم نمیتونم کاری کنم ولی تو دلم جنگیه که بیا و ببین

ن اگه میشد که این اتفاقا نمیفتاد میدونی کجاش سخته اینکه عقلم قبول میکنه رفتنشو ولی دلم نه میدونم نمی ...

میدونم عزیزم من حالتو درک میکنم تنها نمون اصلا برو بگرد تا از سرت بیوفتع سعی کن ی کاری تو خونه انجام بدی یا بری سرکار 

همسایه ما تو هشت ماهگی بچش مرده ب دنیا اومد سیسمونی هم چبده بود 

میدونم عزیزم من حالتو درک میکنم تنها نمون اصلا برو بگرد تا از سرت بیوفتع سعی کن ی کاری تو خونه ...

خدای من💔چقد غم انگیز 

خدا خودش کمکمون کنه چون تحملش واقعا سخته