2777
2789
عنوان

خواهرمو سرطان بگیره از نوع بدخیمش.

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم همینه ولی هیچ موقع راضی نمیشم ی خار بره تو پاش

پسر تو هم تیر ماهی هست چندم تیره 😄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

یا حضرت نفرین 😳

میفهمم الان چقدر عصبانی هستی 

این تاپیک برات بمونه به یادگار که بعدا که آروم شدی کمی به فکر بندازنت بفهمی موقع عصبانیت آدم باید مراقب حرف و‌زبانش باشه دختر

اگه آدم خوبیه که پشیمون میشی و اگه آدم بدیه میفهمی اصلا ارزش نداشت اینقدر براش عصبی بشی و‌ حرص بخوری  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
همش بدمو میگ اصلا قدر نمیدونه بخاطر پول خودشو داره کرد امروز؛ همش جملات زشت بکاری می‌بره شخصیتمو خور ...

خب تو الان اینجا چنین نفرینی میکنیش تو روش بهش چیگفتی؟؟؟

خب خوبی نکن قط رابطه کن ک الان نیای اینجا نفرینش کنی...چ کاریه..‌.

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
خواهر من فقط اسمش خواهرِ از کوچیکی همش دنبال این بود ک تحقیرم کنه کثافت

منم خیلی خواهرم بدجنسه ولی خوبیم کرده برام خوبیاش رو مدنظرمیگیرم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه ها من خیلی با مامانم درگیری داشتم .اخریشم این بود ک منو پسرمو از خونه انداهت بیرون 

شوهر ندارم 

منن خونه اجاره کردم و خودم شاغلم 

و اصلا بهش فک نمیکنم دیگه 

گاهی هم میرم برای دیدن بابام به اونم سلام میدم 

خیلی بدجنسه،پشت سر من پیش بقیع حرف میزنه مثلا یدفه گفته بود بچه ش هم ازش فراریه کلا بچه ش افسردگی گرفته معلوم نیست چکار میکنع باهاش 

خلاصه هر شبببب کابوسای وحشتناکی میبینم ک مادرم مث هیولا بهم حمله میکنه 

ارامشمو گرفته 

...
دلت نسوزه. نمیدونی چ حرفایی چ فحشایی بم میده بم میگ جن.ده مگ من بچشم؟ ازشم بزرگترم.

ببین چیشده دیگه بینتون 

خدایا مرسی از معجزه قشنگت پسرمومیسپرمش ب خودت🩵🥹
ن خردادیه ۱۰ خرداد تولد ۲سالگیشه

ببخشید فکر کردم ۶ هفته هست ۶ روز مونده😅 میگم واسه تولد قراره چیکار کنی بگو منم ایده بگیرم تولد دو سالگی پسر من تیر هست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خب تو الان اینجا چنین نفرینی میکنیش تو روش بهش چیگفتی؟؟؟ خب خوبی نکن قط رابطه کن ک الان نیای اینجا ...

همه جا نفرینش میکنم ت چشاش نگاه میکنم و نفرینش میکنم کمشه.

۱۶۴ سانت زبون داره.

خیلی حرفاش آزارم میده 

دلت نسوزه. نمیدونی چ حرفایی چ فحشایی بم میده بم میگ جن.ده مگ من بچشم؟ ازشم بزرگترم.

منم ۱۰ سال از خواهرم بزرگترم همیشه هم پشتش بودم و پایه ش بخاطر ی پارک روانمو ریخت بهم ولی هیچ وقت نمیگم این چیزارو

الانم زنگ بزنه بگه لنگم با اینکه ناراحتم ن نمیارم

ببخشید فکر کردم ۶ هفته هست ۶ روز مونده😅 میگم واسه تولد قراره چیکار کنی بگو منم ایده بگیرم تولد دو س ...

هیچکار خواهر 

حوصلع ندارم اصلا برنامه هم ندارم

تهش شاید ببرمش آتلیه