2777
2789

سلام دوستان جنین دو هفته ی اخر یعنی فقط هفته ی سی و نه و چهل چقدر وزن می گیره؟!فقط دو هفته ی اخر منظورمه.

من هفته ی سی و چهار وزن جنینم دو کیلو و سیصد و پنجاه بوده تا چهل هفته بالای چهار کیلو میرسه؟!

بستگی ب خوراکت داره خب 

کیفیت یا کمیت؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیفیت یا کمیت؟

هر دوش عزیزم

غذاهای وزن گیری جنین کربوهیدارتها مث ماکارانی سیب زمینی ، سبزیجات و حبوبات و فیله مرغ کبابی  رو وزن تاثیر داره .

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

بچه ک طبیعی به دنیا بیاد چندکیلو میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بچه ک طبیعی به دنیا بیاد چندکیلو میشه

من۳۹هفته و چهار روزم بود طبیعی زایمان کردم بچم ۴۲۰۰بود

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من۳۹هفته و چهار روزم بود طبیعی زایمان کردم بچم ۴۲۰۰بود

ماشاءالله،خوب بوده

تو هفته سی و چهار وزن بچتون چقدر بود؟

هفته۳۵ 

۲۶۰۰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

چی خوردین ک ماشالله اینقدر وزنش خوب شد روزی چند بار غذا میخوردین؟

والا چون کیسه آبم زیاد بود پرخوری نمیکردم بیشتر 

بستنی و دلستر انگور با آجیل زیاد خوردم