2777
2789

مجبورم اینجا بگم، کجا بگم ک تف سر بالا نباشه؟ 

واسه من ک شوهر نیست

واسه بچم هم پدر نیست،

چند نمونه بگم...

همیشه سرش تو گوشی‌های و بچم چند بار صداش میکنه من باید بهش بگم داره صدات میزنه،

بعد باز دوباره میره تو گوشی، لعنت ب این گوشی

اصلا ب فکر رخت. و لباس بچه نیست و تا حالا بازار نیومده براش و همیشه من تنها و با پول خودم بوده، مثل امسال ک گفتم کاپشن و لباس گرم نداره خیلی ریلکس میگه خب منم ندارم،پول ندارم برای خودم بخرم!

این ماجرای لباس هم دوسال پیش،دعوا داشتم باهاش، یعنی واقعا خسیسه...

اصلا وقت با بچه نمیگذرونه،  

حتی همسایمون هم متوجه شده گفت بهم ک محبتش از ته دل نیست عمیق نیست ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم برای شرایطی که تجربه می کنی. این گوشی دست گرفتن از نشانه های افسردگی هست. ازش خواهش کن با زبان خوش می یاد خونه گوشی رو شده یکی دو ساعت کامل بگذاره کنار. 

ولی یه چیزی بهت بگم. از همسایه ای که این حرفو بهت زده دوری کن. هر قدر هم درست باشه کسی که آدم رو از زندگیش دلسرد کنه واقعا شایسته ی دوستی نیست. 

جداشو تهش میرسی باز به جدایی اللن ک جوونی جدا شو حداقل شانس ازدواج مجدد داریخرج بچتم ک داری خودت مید ...

بخاطر بچم، چون این بچم هست ک دوستش داره،دلش دوتامونو میخواد، 

یبار شوهرم قهر گرد رفت بیرون بچم گفت نکنه بابا نیاد دیگه، یا بره ی زن دیگه بگیره،  فکر کن بچه 4 ساله😢

تایپک هاتو خوندم 

مغازه ی ک دستش  هست  هم ک مال پدر خودته

جداشو بندازش بیرون یا بده اجاره خرج زندگیت در بیاد یا خودت یه شغلی راه بنداز 

این مفت خور عتیقه  رو  بفرس ور دل خانواده بدتر از خودش ک این تحفه رو بد تربیت کردن شده باعث عذاب زن و بچش

بخاطر بچم، چون این بچم هست ک دوستش داره،دلش دوتامونو میخواد، یبار شوهرم قهر گرد رفت بیرون بچم گفت نک ...

بچه بزرگ ک بشه خودش میگه چرا از این جدا نشدی 

من الان بد بختم 

بچه کوچیک همینه دیگ همه رو دوس داره 

بزرگ بشه میفهمه کار درستی کردی

عزیزم متاسفم برای شرایطی که تجربه می کنی. این گوشی دست گرفتن از نشانه های افسردگی هست. ازش خواهش کن ...

دوست نیستم باهاش، همسایه ایم و همکار همسرم، تو گفتگوی معمولی چیزی ک متوجه شده بود رو گفت

تایپک هاتو خوندم مغازه ی ک دستش هست هم ک مال پدر خودته جداشو بندازش بیرون یا بده اجاره خرج زندگیت ...

دقیقا این مغازه شده افت جونم، 

بخاطر محبت و روحیه بچم نبود ی ثانیه تحملش نمیکردم،