2777
2789
عنوان

داروسازی بده؟👩‍⚕️🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 42 پست
بستگی داره  روی مود باشم ۶،۷ ساعت گاهی هیچی گاهی ۲،۳ ساعت

خوبه موفق باشی عزیزم💕

برامنم دعا کن منم دارو بیارم 🥺😥

میام دم در خونتون میبوسمت میرم 😂🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه موفق باشی عزیزم💕 برامنم دعا کن منم دارو بیارم 🥺😥 میام دم در خونتون میبوسمت میرم 😂🥰

ممنونم عزیزم

قطعا میاری اگر تلاشت رو کنی♥️♥️به قول کیمیاگر انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت !

باشه منتظرمااا😀😚

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
وقتی مطب دارن انقدر میتونن بی تفاوت باشن نسبت ب مریض  حتی سر بلند نکنن نگاه مریض کنن  مت ...

پیش دکترای اینطوری نرید خب

من ترم 9 هستم 

دانشگاهو اگه میشه نگم راحت ترم

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم
ممنونم عزیزم قطعا میاری اگر تلاشت رو کنی♥️♥️به قول کیمیاگر انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت ! ب ...

ایشالا که قسمت ماهم باشه 🥺🤍

شب راه میوفتم صبحش دم درتونم🤭

پیش دکترای اینطوری نرید خب من ترم 9 هستم  دانشگاهو اگه میشه نگم راحت ترم

اخه همه دکترا همینن جسارت نباشه ب شما ک دانشجویید 

کلا نود درصد پزشکا اخلاقشون اینه 

دلیل نمیشه سختی کار اونارو بی حوصله کنه 

چون واقعا مریض خودش ناراحته از مریضیش 

درک نشدن هم بیشتر اذیتشون میکنه 

داریم هم پزشکای خوب و با اخلاق ک البته انگشت شمار هستن 

اخه همه دکترا همینن جسارت نباشه ب شما ک دانشجویید  کلا نود درصد پزشکا اخلاقشون اینه  دلی ...

اجازه بدین صحبتتون رو نپذیرم

واقعا اینطوری نیست. برخورد مریصا گاهی خیلی بده اما واقعا اغلب خوب باهاشون برخورد میشه همین دیروز تو اورژانس طرف داد میزد ک یا میاین مریض منو میبینین یا چاقو میارم هرچی دکتره میکشم. درحالی ک اورژانس به شدت شلوغ بود و بیمارشونم اصلا اورژانسی نبود و استادم داشت ویزیت می‌کرد. روزی چندین بار این داستانارو ما داریم

با این وجود برخورد بدی با بیمار نمیشه. خب ادم هرجور رفتار کنه همونطور باهاش برخورد میکنن. درسته بیمارا نگرانن ما همیشه با حوصله براشون توضیح میدیم اما گاهی مریضا واقعا توهین میکنن. 

مطب باز به همین صورته. حالا یکم بهتره اما خب بازم همینه. 

مردم زورشون میاد دکتر پول دربیاره با بدرفتاری روش خالی میکنن. اینهمه شغلی ک مفت و بی زحمت پول خون مردمو بالا میکشن نمیبینن. ی دکتر بیچاره ک عمری درس خونده و سختی کار کشیده رو زورشون میاد و باهاش بد اخلاق میشن. طبیعتا بازخورد خوبی نداره

من خودم شخصا به اینده نظام درمانی کشور اصلا خوشبین نیستم. 

همه دارن میرن چون تو خارج با کار کمتر حقوق بیشتر و اعصاب راحت تر دارن. و برخورد مراجعین هم خیلی اذیت کننده ست اینجا. خیلی نگرانم واقعا

موفق باشی گلم  از رشتت راضی هستی ؟

بد نیست

دوره تحصیل طولانی و حقوق کمش خیلی اذیت کننده ست. 11 سال درس و 4 سال طرح تا تازه برسی به نقطه صفر

اسون نیست کلی تحمل و صبر میخواد

اجازه بدین صحبتتون رو نپذیرم واقعا اینطوری نیست. برخورد مریصا گاهی خیلی بده اما واقعا اغلب خوب باها ...

پذیرفتن یا نپذیرفتن شما فرقی تو اصل ماجرا نداره 

واقعیت اینه ک داریم میبینیم 

متاسفانه تو جامعه پزشکی ما خیلیا وارد شدن ک درکی از انسانیت و اخلاق ندارن متاسفانه 

اولشم گفتم خوبم داریم ولی محدود 

اینم به دلیل اینه ک کلا تو کشور ما به اینا خیلی توجه میشه و اینا هم فکر میکنن چون درس خوندن میتونن هز طوری بخوان رفتار کنن 

انشالله ک از این به بعد بهتر بشن 

شبتون خوش 

دقیقا اصلا راحت نیستمن تازه رفتم دانشگاه ، ورودی بهمنم ، والا انقدر درس میخونم ک خدا میدونه🥲

سلام شما دارو میخونید؟میشه یکم راهنماییم کنید؟من انتخاب رشته دارمگراجب شرایط شغلی و درامد و ...