2777
2789
عنوان

داروسازی بده؟👩‍⚕️🤔

383 بازدید | 42 پست

میگن تو رشته داروسازی باید بیشتر از پزشکی بخونی یعنی کلا باید سرت تو کتاب باشه درسته این حرف؟

میگن پولو دندونپزشکا میبرن پز و پزشکا میدن 

و درآخر هرچی عذاب و اذیته داروساز ها میکشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت ک نیست 

چون داروسازی درساش خیلی سنگینه و حفظیاتش 

ولی خوبم پول دارن اکه داروخانه داشته باشن 

فامیل ما خیلییییی پولدار بود الانم کاناداست 

البته داروساز قدیمی بود و خیلی معروف 

داروسازی شغلش راحته. پزشکی و دندون شغل سختی دارن اگه داروخونه بزنی و بگیره درامدش خیلی بالاست

بگو شغل تمیزیه نگو راحت،اتفاقا داروخانه خیلی دقت و حوصله بالایی میخواد برعکس دندان ک دندون درست میشه تموم میشه ‌کارش نسبت به دارو خیلی راحت تره 

اخه من موندم با این حرفتون 😅😅😅

چَش چَش چَش😶

😂😂خب جدی میگم خیلی از بچه هارو دیدم رو این قضیه زوم میکنن و این کار خیلی انرژی و وقت و تمرکزشونو میگیره من میگم هیچ وقت به قله نگاه نکنید فقط حواستون به مسیر باشه اول غول مرحله اول ینی کنکورو پشت سر بزارید بعدا تصمیم گیری کنید 

بگو شغل تمیزیه نگو راحت،اتفاقا داروخانه خیلی دقت و حوصله بالایی میخواد برعکس دندان ک دندون درست میشه ...

دقیقا اصلا راحت نیست

من تازه رفتم دانشگاه ، ورودی بهمنم ، والا انقدر درس میخونم ک خدا میدونه

🥲

دانشجو داروسازی 👩🏻‍🔬
بگو شغل تمیزیه نگو راحت،اتفاقا داروخانه خیلی دقت و حوصله بالایی میخواد برعکس دندان ک دندون درست میشه ...

والا من خودم پزشکیم خواهرم دندونه دوست پسرمم داروعه

درجریانم دیگه

همیشه میگه ی عده مسئول فنیا میرن برا خودشون میشینن به هیچیم توجه نمیکنن. درصد کمیشون واقعا اهمیت میدن به مراجعه کنندشون. این حرف اونه

کاربر قدیمی هستم حساب جدید باز کردم
😂😂خب جدی میگم خیلی از بچه هارو دیدم رو این قضیه زوم میکنن و این کار خیلی انرژی و وقت و تمرکزشونو م ...

حق با شماس من هوایی شدم یکم برم سر درس و مشقم 😪😂👩‍🦯👩‍🦯

خودافیس🙌