بچه ها یه سوال داشتم من راه دور ازدواج کردم خیلیه فاصلم تا خونه پدرم شوهرمم زیاد نمیزاره برم خونه پدرم اینا دوست دارم بریم یه شهری نزدیک بابام اینا که یکم از این فشار روحی که رومه کاسته بشه،هم اینکه یکم رشد تو زندگیمون داشته باشیم،اره میدونم قبل ازدواج باید فکر اینجاشو میکردم ولی واقعا ادم تا وقتی تو اون شرایط قرار نگیره نمیدونه چجوریه بعد منم فکر میکردم ماهی یبار میرم میمونم اللن ولی چن ماهی شاید دو روز نهایت ۴روز بمونم که اونم بزور و کشمکش...میخاستم بدونم چیکار باید بکنم بنظرتون راهی وجود داره همسرم راضی بشه بریم میدونم با زبون و حرف نمیشه از نظر شما ها چیکار کنم نتیجه میده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرف بزن باهاش بگو دارم اذیت میشم این داستانا اگر بچه ندارید میخوایید بیارید میتونی بگی بریم سمت مامانم اینا چون اولش بچه که بدنیا میاد حتما باید یکی پیشت باشه کی بهتر از مامانت