2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش چقد شد  مراحلش چیه  تعین جنسیت هم شامل یا ن

من یزد انجام دادم بابیمه ۱۱۰۰ شد البته بادارو ها و ویزیت تا سه تومن شد ولی ازاد زیاد تره.تعیین جنسیت کسی بخاد اره اما من نخاستم

دوستان در ضمن من یه بچه دیگه ام دارم همون یزد پیش افلاطونیان با بار اول ای یو ای باردارشدم الان سه سال و نیم داره.الان برای بچه دوم ای یو ای کردم باز پیش اقای افلاطونیان دعاکنین برام بگیره

من یزد انجام دادم بابیمه ۱۱۰۰ شد البته بادارو ها و ویزیت تا سه تومن شد ولی ازاد زیاد تره.تعیین جنسیت ...

مرسی عزیزم .من واسه تعین جنسیت رفتم دکتر گف ای یو ای کن بعد اینحا بم گفتن نمیشه فقط ای وی اف

-
عزیز با یار اول گرفت شمامشکلتون چی بود؟میشه از علائماتون یه هفته بعد از ای یو ای بگین

ععزیزم یبار یسال پیش انجام دادم  یعنی سال۱۴۰۰جواب نگرفتم نمیدونستیم‌ مشکل از شوهرمه‌ ازمایشهای‌ شوهرم‌ تو‌ ازمایشگاه‌ اشتباافتاده‌ بود‌‌ ک‌ سالم  بود جوابش‌ ولی نگو‌ کلا  صفره  و‌ واریکسل‌ داره‌ ای یو ای کردم جواب نداد‌ بعداز‌ یسال  دوباره‌ دکتر گفت شوهرت از بده داد اینبار صفر اوند با واریکوسل‌ عمل  کرد شوهرم بعداز۳ناه ای یو ای کردم مثبت شد‌ عزیزم‌ من  همین الانم تهوع  و‌ ویاری‌ چیزی‌ ندارم‌ هفته۲۵ام  فقط اولش‌ نوک‌ سینه هام خیلی درد میکرد و‌ خیلی شدید درد پریودی داشتم  جوری ک  بعد ای یو ای۱۴روزرفتم  از دادم  تادوهفته نرفتم دنبال جوابش تا اینک دکتر گفت حتماباید‌ جواب  بیاری‌ رفتم  آوردمش مثبت بود فقط بعدش کمر درد ودردای مریودی داشتم بادردسینه‌ علائم  دیگ  ای نداشتم

مممممم
ععزیزم یبار یسال پیش انجام دادم  یعنی سال۱۴۰۰جواب نگرفتم نمیدونستیم‌ مشکل از شوهرمه‌ ازمایشهای‌ ...

ان شالله بسلامتی عزیزم ممنونم خیلی خوشحال شدم جواب دادین امیدوار شدم.اخه من الان یه هفتس هنوز هیچ علایمی ندارم دفعه قبل سر دخترم روز چهاردهمم فقط یادمه یکم درد پریودی داشتم دگ هچی یادم نیس.

ان شالله بسلامتی عزیزم ممنونم خیلی خوشحال شدم جواب دادین امیدوار شدم.اخه من الان یه هفتس هنوز هیچ عل ...

ععزیزم یکهفته  خیلی زوده براعللئم‌ من  هنوزم‌ هفته۲۵ام  هیچ  علائمی ندارم  ن تهوع ن ویار

مممممم