2777
2789

مثلا من هی خریدامو عقب میندازم الان تابستونه من یه مانتوخریدم که همه جا میشه پوشید چون اخر فصل عروسی داریم دیگه خرید نمیکنم تا اون موقع   قبلا که کاشت ناخنو اینام نداشتم الان اوضاعم یهتز شده یکم انجام‌میدم تازه شوهر‌من بهم‌ پول کم میده اگه زیاد میداد گه تاالان کلی پول داشنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس اضافه نمیخریم 

یکی دو دست برای مجلسی داریم 

سه چهار دست هم برای تو خونه

حالا شاید یکی کمتر یا بیشتر

........

وسایل ظروف اضافه و دکوری نمیخرم 

........

اسباب بازی برای بچه زیاد نمیگیرم 

.....

تو خورد و خوراک دیگه دست همسرمه خرید ها،ولی تو پخت و پز اسراف نمیکنم

......

سال قبل همسرم موتورش رو عوض کرد و ماشین خرید 

.....

خودم ترجیح میدم به جای پس انداز به دندون و پوستم و اندامم اهمیت بدم 

بیشتر پولم خرج اینها میشه 

دوستتون دارم 💕

کل عمرمونو در حال دودوتا چهارتا باشیم کی زندگی کنیم؟منکه از چیزی خوشم بیاد میخرم به هیچی هم فکر نمیک ...

اخه اینجوری هم باشه یه جاهایی پول لازم میشیم چیکارکنیم؟؟

لباس اضافه نمیخریم  یکی دو دست برای مجلسی داریم  سه چهار دست هم برای تو خونه حالا شاید ...

آفرین عزیزم خیلی خوبه

میشه بازم بگی من تشویق بشم اخه ولخرجم یه مقدار😑

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)