2821
2789

ما قبل از عید پرداختی داشتیم دقیقا آخر اسفند ماه حالت الآنم پیامک اومده صد میلیون باید بدیم ،شاهین شهر اسم نوشتیم اصلا موندیم چکار کنیم ،مستاجر هم هستیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما چه شهری هستین؟ کل پرداختی ما ۲۱۰میلیون بود که با این صد میلیون میشه ۳۱۰میلیون معلوم هم نیست کی آماده میشه.من زنگ زدم ۱۱۱اعتراض کردم گریه و زاری کردم

ما تازه صد پرداخت کردیم که شدع 220تومن...😑😑اگه دوباره تیر پرداخت باشه سکته میکنم

شما چه شهری هستید؟ نگفتن کی آماده تحویل هست؟ ما با تیرماه امسال که پرداخت کنیم میشه ۳۱۰میلیون

شما چه شهری هستید؟ نگفتن کی آماده تحویل هست؟ ما با تیرماه امسال که پرداخت کنیم میشه ۳۱۰میلیون

من شیراز هستم...نه هیچ چیزی نگفتن...فقط دیدم که سقف طبقه سه رو زدن...شش طبقه میخوان‌کنن ساختمونارو

شما چه شهری هستین؟ کل پرداختی ما ۲۱۰میلیون بود که با این صد میلیون میشه ۳۱۰میلیون معلوم هم نیست کی آ ...

خاک به سرم چه زود قسط بعدیش رسیده🥺🥺🥺پس از همین حالا باید خودمون‌اماده کنیم احتمالا برا ما هم یه دو سه ماه دیگه میگن قسط بده

خاک به سرم چه زود قسط بعدیش رسیده🥺🥺🥺پس از همین حالا باید خودمون‌اماده کنیم احتمالا برا ما هم یه د ...

ما‌هم موندیم چه کنیم این قسط رو بدیم گفتن تو زمستون هم یه صد میلیون دیگه باید بدیم و حالا حالا هم معلوم نیست کی تموم بشه حالم خوب نیست خدا به همه ما کمک بده

ما قبل از عید پرداختی داشتیم دقیقا آخر اسفند ماه حالت الآنم پیامک اومده صد میلیون باید بدیم ،شاهین ش ...

سلام گلم هبچ اطلاعی نداری کی تمام میشه چندتا اورده هست ..الان ک باز گفتن ۱۲۰ بریزید ما هنوز صد قبلی ندادیم والا توان نداریم 

همه موندن چیکار کنند.بابا بخدا مستاجر هستیم...‌این همه از کجا؟؟؟؟به فکر مردم هستین؟؟؟کسی که کارگر هست؟؟؟

برج ۱۲ سال ۴۰۱ پرداختی ۵۰ تومن برج ۴سال ۴۰۲ پرداختی ۱۰۰ تومن برج ۷ دوباره پرداختی اومده ۱۲۰ تومن بجز قبلی ها

میشه ماهی ۳۵ میلیون درآمد از برج ۱۲ تا حالا چه خبره

مگه چند متر آپارتمان هستش؟؟۸۵ یا ۹۵ متری؟متری چند؟؟؟کسی صدای مارو میشنوه؟؟؟؟؟؟