2777
2789
عنوان

عطسه صبر

391 بازدید | 23 پست

خانما به عطسه صبر. اعتقاد دارید؟

من استخدامی شرکت کردم خیلی هم زحمت کشیدم امروز دختر بزرگم می‌گفت دعا کردم استخدامی قبول بشی، دختر کوچیکم عطسه کرد خیلی بهم ریختم 

یعنی قبول نمیشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عطسه ی صبری که من شنیدم اینجور هست که اگر در حین انجام کاری هستید 

عطسه زدید 

چند لحظه صبر کنید بعد به کارتون ادامه بدید 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

عزیزم در شرع اصلا چیزی به اسم عطسه صبر نداریم همه اش خرافاته حدیث داریم بعد از عطسه صلوات بفرستید و حمد بخونید. 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

من خیلی به صبر اعتقاد دارم 

هر وقت رو صبر پا گذاشتم ضرر کردم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزم در شرع اصلا چیزی به اسم عطسه صبر نداریم همه اش خرافاته حدیث داریم بعد از عطسه صلوات بفرستید و ...

اینا رو می‌دونم اما ذهنم درگیر شد، باید منتظر جواب بمونم، این روزا همش فکر جواب استخدامی هستم حتی بچه ام هم درگیر شده

آره خیلی توخانواده هم ب عطسه من اعتقاد دارن حتی شوهرمم میفهمه چون این اتفاق بارها بارها اتفاق افتاده ...

من خیلی زحمت کشیدم واقعا قبول نشم برام سخت میشه.یه جورایی امید بستم به خدا و بعد به این استخدامی