2777
2789

من یک سال پیش زدم...مدلش رو خوب زده دوتاشم جفته....ولی رنگشو مشکی کرد با اینکه گفتم بهش قهوه ای کن ....

خدایا هنوزم ته دلم امیدم بهت هست که یه بچه سالم بهم بدی...جز تو کی رو دارم دورت بگردم 🤲🙏🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سحرتاجدار کجاست آدرس اش ؟؟ هزینه اش چنده؟؟ قرینه میکنه ابروها را ؟؟؟

اون ائل گولی خیام  اره قرینه میکنه وکارشم خوبه قبل عید قیمت پرسیدم فرستاد صب کن بفرستم 

اون ائل گولی خیام  اره قرینه میکنه وکارشم خوبه قبل عید قیمت پرسیدم فرستاد صب کن بفرستم

من تبریز ولیعصر سالن ساناز رفتم ابروهام بعد دوهفته رفتن هییییییچی نموند خدا ازش نگذره. بعد رفتم ارایشگاه محلمون خوبه تکون نخورده بذار عکس بدم فقط خودم پررنگ خاستم رنگش بهم نمیاد

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
من تبریز ولیعصر سالن ساناز رفتم ابروهام بعد دوهفته رفتن هییییییچی نموند خدا ازش نگذره. بعد رفتم ارای ...

مال منم نموند میگه به پوست ات ربط داره درحالی که با زن داداش ام باهم رفتیم مال اونم نموند . پوست من خشکه به زور میگه نه پوست ات چربه

خدایا شکرت

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۵۲۴_۱۴۰۷۰۳-1_i711.jpg

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
فقط حواست باشه بگو اولا حتما قرینه میخوام دوما تو کادر نندازه که طبیعی دیده بشه

سلام عزیزم وقتتون بخیر🌱 

▪️ميكروبليدينگ : ١٠٠٠ تومان

▪️سبك انحصاري ( ماي بروز) 👈🏻 سبك انحصاري خانم تاجدار بوده،كاملا مرتب و كادري كار ميشود.در اين روش ظرافت خطوط زياد بوده و خطوط كاملا مويي هستند.مواد مصرفي بدون تغيير رنگ مي باشند.

ماي بروز : ١٣٠٠ تومان

💮باني بروز( فيبروز نامرتب دخترانه)👈🏻سبك انحصاري خانم سحر تاجدار بوده كه ابرو كادري نميشود و نچرال تر و دخترانه بنظر مي آيد.

باني بروز: ١٤٠٠ تومان

ماندگاري ٦ ماه الي ١.٥ سال ميباشد و بستگي به پوست دارد پوست چرب ماندگاري كمتري دارد

مال منم نموند میگه به پوست ات ربط داره درحالی که با زن داداش ام باهم رفتیم مال اونم نموند . پوست من ...

پیش خانم روحی رفتین؟ الکی تو اینیستا کارشو تعریف میکنه یه قرون ارزش نداره. ماله منو با تیغ زد ولی الان که رفتم ارایشگاه محلمون با دستگاه زد ماندگاریش عالیه

مبارک ات باشه

الان یه سال میشه تقریبا

عه ، واقعا😍 باید یه جای خوب بگردم ، راستش هر کیو دیدم مصنوعی شدع ، میترسم ، بزنم ،بعد پاک نشه .🌷

اگ هستی بگو عکس بزارم نظرتو بگو

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

فقط حواست باشه بگو اولا حتما قرینه میخوام دوما تو کادر نندازه که طبیعی دیده بشه

عکس شو میزارم راسی گفتی قرینه میگم قرینه میکنه ولی عکساش فقط از ابرو یعنی کلا صورت نیس ببینم کامل قرینه هس یانه