2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس

75 بازدید | 4 پست

چرا جلو کسی که دوسش دارم انقدر خودمو گم کردم؟ جوری که حتی واقعا خود واقعیم نیستم .. من کسیم که به همه دوستام مشاوره میدادم ال باشین بل باشین و خوب و بدو تشخیص میدم، ولی خودم جلو کسی که دلمو بهش باختم بی غرورترین و نفهم ترین و ساده ترین شدم. یاد حرفایی که بهش گفتم کارایی که کردم میوفتم دلم میخواد بمیرم.. چقدر خودمو شکوندم بیخودی درحالیکه مطمئنم قبلا از دور که نگام میکرده حس میکرده خیلی مغرور و به دست نیاوردنیم ولی الان گند زدم با شخصیتی که بهش نشون دادم که حتی واقعا منه واقعی نیست.. منه واقعی میفهمه کی باید بکشه کنار کی باید غرورشو حفظ کنه حرفای بچگانه نزنه اما جلو اون مسخره بودم ! ازش خواستم برا اولین و اخرین بار بریم بیرون، رفتیم و خدافظی کردیم اما همینم نتونستم خوب انجامش بدم .. حالم واقعا بده.

مگه چیکار کردی چی گفتی .شاید اون ادم نبوده بلاخره ادم با کسی که دوسش داره راحت و صمیمیه نباید تو نقش باشی که

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیکار کردی چی گفتی .شاید اون ادم نبوده بلاخره ادم با کسی که دوسش داره راحت و صمیمیه نباید تو نقش ...

کراشم بود زیادی سمتش رفتم و بفکر غرورم نبودم برای اولین بار، بعدشم که غرورم شکست خواستم جمعش کنم گفتم صرفا واسه رفع کنجکاوی بود واسه خیلیا همچین حرکتی زدم‌. که مثلا بفهمونم انقدام مهم نیست😐

کراشم بود زیادی سمتش رفتم و بفکر غرورم نبودم برای اولین بار، بعدشم که غرورم شکست خواستم جمعش کنم گفت ...

ولش کن چند سال دیگه این موضوع میشه برات یه خاطره خنده دار ، خودتو سرزنش نکن ادم ناقصه ، اشتباه میکنه الان یاد گرفتی سنجیده تر عمل کنی 

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم