2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا بعضیا خونه هاشون رو میفروشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست

بعضی ها میگن چرا سرمایمون تو ملک بخوابه .۲ میلیارد بدن خونه فقط بشینن ۲۰۰ میدن رهن با بقیه پول کاروکاسبی را می اندازن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم برناممون همینه بفروشیم سودشو یسال بگیریم دوبرابر بشه بعد ی خونه جدید بخریم

چی جوری دوبرابر شه؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
چی جوری دوبرابر شه؟  

ینفر هست ب یه میلیارد هشتاد میلیون هرماه پول میده سودشو البته میخوایم اونکارو بکنیم

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
با این تورم ؟!!!

شهرما خونه ارزونه بایه میلیارد ی ویلایی خوب میشه خرید

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

من ١۶ سال مستاجری کشیدم یه خونه کوچیک خریدم شوهرم همین میگه که پیش خرید و ... خونه بزرگ تر بریم بخدا اینقدر اذیت شدم که حاضر نیستم مستاجر بشم دوباره میگم خونه بزرگ باشه هر وقت پولش رسید همینجا خوبه خخخخخ والا من یکی حوصله درد سر ندارم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏