2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا بعضیا خونه هاشون رو میفروشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خونه گرون تر میخرن با رهن بیشتر 

ی جورایی کمک میشه بهشون تا سال بعد بتونم ما به التفاوت رهن دو خونه رو در بیارم و برن خونه خودشون 

مثلا خونه جدید سه میلیارد اونا خونه رونیفرشن دو‌میلیارد و نیم  

پونصد باقی رو ندارن میدنش رهن 

خونه قبلی شون زهن کمتر داره میمونن تو همون 

.

ماهم برناممون همینه بفروشیم سودشو یسال بگیریم دوبرابر بشه بعد ی خونه جدید بخریم

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰

من ازمستاجری متنفرم فقط یک سال مجبورشدم مستاجرشم یه پسرسه ساله داشتم که تاگریه میکردهمسایه هامیومدن دم در صداش زیادمیادنمیزاره استراحت کنیم تادربیرون بازمیموندمیومدن شمابازگذاشتین چهارواحدبودهمه صاحب خونه فقط مامستاجربودیم خداررروشکرگذشت

هزار و یک دلیل موجه یکی بدهکاری باراورده یکی ورشکست کرده یکی بدبیاری آورده یکی میخاد روی شغل سرمایه‌گذاری کنه یکی میخاد خونه جای بهتر بخره 

✍️شاید روزی هر دو ما پشیمان شویم .....(تو از رفتنت )و ( من از دوست داشتنت ).🎭

خواهر من همین کار رو کرد وبا پولش تو یه منطقه بالاتر خونه خرید داد رهن تا پول خونه جور بشه و تو همون خونه که فروخته بود نشست تا پول رهن خونه خودش جور بشه بعد بلند شد

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
۱۸۰۰برمیدارن با چندتا وام و پول رهن خونه جدید یه خونه میخرن کلی سود توش. خونه تو کدوم شهر دو میلیارد ...

تبریز پایین شهرش 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

قطعا الکی خونه رو نمی‌فروشن 

مثلا ما دوتا واحد کوچیک داریم هر دو رو میخایم بفروشیم همینکه الان ساکن هستیم رو رهن میکنیم فعلا و مابقی پولی که میمونه رو شهر خودمون که قصد داریم سال آینده بریم یه خونه بزرگتر میخریم تا سال بعد آماده ش کنیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم