2777
2789

سوالات تخصصی پرسیدن

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
سوال خاصی نمیپرسن

آخه ب من گفت سوالات تخصصی میپرسن پسرم سنجش اول و رد شد گفت دوباره ثبت نام کن سوالات هوش میپرسن

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه ب من گفت سوالات تخصصی میپرسن پسرم سنجش اول و رد شد گفت دوباره ثبت نام کن سوالات هوش میپرسن

چرا رد شد ؟

تو خونه با پسرت تمرین کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا رد شد ؟ تو خونه با پسرت تمرین کن 

خجالتیه بعصیارو جواب نداده یا بلد نبوده سوالایی میپرسن آدم ب ذهنش نمیرسه تمرین کردم کاردرمانی هم میبرم ولی گفت سوالای هوش میپرسن ک سختره

نه بابا سوال هاش خیلی راحته مثلا تا ده بشمار لی لی برو رنگ میپرسن چشم وموهارو هم میبین 

نه بابا سوال هاش خیلی راحته مثلا تا ده بشمار لی لی برو رنگ میپرسن چشم وموهارو هم میبین 

اینارو سری اول پرسیدن جواب داده چندتا رو هم سخت بوده نتوانسته جواب بده دوباره ارجاع دادن گفت سری بعد سوالا سختره

نه نگران نباش جو میدن بیشتر تمرین کنید

نمیدونم چیکار کنم همه مدرسه ثبت نام کردن ما هنوز تو سنجش موندیم

نه یکی از بستگان ماهم مرحله اول رو رد شد ولی مرحله دوم گفتن آسون تر بود قبول شد

عه خداروشکر یجور مارو ترسوند اون خانومه 

خجالتیه بعصیارو جواب نداده یا بلد نبوده سوالایی میپرسن آدم ب ذهنش نمیرسه تمرین کردم کاردرمانی هم میب ...

برای چی کار درمانی میبرید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن