2777
2789
عنوان

معرفی کتاب هایی برای مطالعه ...

137 بازدید | 18 پست

چه کتاب هایی را برای خوندن بیشنهاد میدین 

خودم مثل یک دانشمند موشکی فکر کن و عادت های اتمی را بیشنهاد میکنم   

دنبال زیرخاکیم ...👀👣

کتاب که زیاده

کیمیاگر قشنگ بود

راز داوینچی معمایی بود

من ملاله هستم،بادبادک باز درباره طالبان و ...و زندگینامه 

باشگاه مشت زنی فمینیستی هم جالب بود

بادام قشنگ بود

ملت عشق

۱۹۸۴

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیمیاگر خیلیا پیشنهاد کردن که ژانر معمایی و ماجراجویی داره  و قورباغه ات را قورت بده  هم خوبه برای برنامه ریزی

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
مرسی گلم  همشونو خوندم      

وای خدا😂کتاب های دیگه ام خوندم یادم نمیاد

کتاب خونیا

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
کتاب بازم      

👌😍

خوندمشون   جدید بگید    

کتابخانه نیمه شب

هردودرنهایت میمیرند

ملت عشق

کیمیاگر

کافکا در کرانه

حیفا

کف خیابون ۱

تب مژگان

حجره پریا

دفترچه نیمه سوخته

یک تکفیری

کف خیابان ۲

یادت باشد

اینایی که خوندم خیلی قشنگن

این کتابا خودم نخوندم اما دیشب اینا تو تاپیکم گفتن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 
کتابخانه نیمه شب هردودرنهایت میمیرند ملت عشق کیمیاگر کافکا در کرانه حیفا کف خیابون ۱ تب مژگان ...

ملت عشق و کافکا در ترانه رو خوندم بقیشون نه 

مرسی ازت  

دنبال زیرخاکیم ...👀👣